Nyheter

 • Gro Bogen Nilsen
  Topp 10 tilbakeblikk i 2017

  Synes du 2017 gikk fort? Det synes vi også. Våre medlemmer har vært på kurs, Kommunikasjonsdagen, Høstseminaret, medlemsmøter og fagdager rundt i landet. Her er Kommunikasjonsforeningens topp 10 fra året som gikk.

 • Trigger Byråprofil 2017
  Trigger årets PR-byrå - for femte gang

  For femte strake år går Trigger til topps blant PR-byråene i Byråprofil. Redink vinner den nye kategorien Årets contentbyrå. Her får du oversikten over vinnerne i alle kategoriene.

 • VR Høstseminaret 2017 bedriftsbesøk
  Høydepunktene fra Høstseminaret

  De nye spillereglene, de sentrale rådene og de gode eksemplene – her er 14 faglige høydepunkt fra Høstseminaret 2017.

 • Helsesista Tale Maria Krohn Engvik Åpenhetsprisen 2017
  Åpenhetsprisen 2017 til Helsesista

  Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris 2017 går til helsesøsteren som begynte med Snapchat for å nå ungdom. – En anerkjennelse av at jeg gjør noe nytt med kommunikasjon i min bransje, sier Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som ”Helsesista”.

 • Medlemsmøte valgkamp OA sep 17
  Total slakt av Aps valgkommunikasjon

  - Det er fascinerende at Norges største parti har ført en så elendig valgkamp, sa Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, i dagens debatt om hvilket parti som kommuniserte best – og dårligst.

 • Nora Holmen Oslo Bysykkel
  Klar for nye regler?

  Hvis EUs nye forordning for personvern er noe du overhodet ikke kunne tenke deg å lese om, er det en god idé å gjøre det nå. - Dette har alt å gjøre med kommunikasjon, konstaterer direktør i Datatilsynet, Bjørn Erik Thon.

 • Debatt Arendsalsuka 2017
  Valgkampens beste trekk

  Hva er valgkampens hittil smarteste trekk? Partienes kommunikasjonsansvarlige svarte i Arendal i kveld.

 • Dag Terje Solvang, Høyre
  Kampen om velgerne

  Fram mot valget 11. september kjempes det om stemmer i alle kanaler. Høyres markedssjef Dag Terje Solvang (bildet) og de andre partiene vektlegger fortsatt personlig kontakt. Samtidig har sosiale medier gitt langt større makt til partienes kommunikasjonsavdelinger, mener medieforsker.

 • Arendalsuka 2015
  - Skal være et dansegulv

  - Det er ikke Arendalsuka som skal skape overskrifter, men arrangørene som kommer hit, sier Tone Skindlo Taraldsen, koordinator for Arendalsuka. Hun forteller hvordan de jobber med kommunikasjon rundt arrangementet som i august venter opp mot 80 000 besøkende.

 • Anne Kristin Hjukse
  Hvem fortjener Åpenhetsprisen 2017?

  Nå er det åpent for nominasjoner til Åpenhetsprisen, som deles ut til noen som har fremmet åpenhet innenfor kommunikasjonsfaget. Juryleder Anne Kristin Hjukse etterlyser særlig kandidater fra privat næringsliv og frivillig sektor.