Nyheter

 • Nina Ribe foto Jakob Berg
  Få kvinnelige byråtopper, men stadig flere kvinnelige kommunikasjonssjefer

  Mens stadig flere kvinner blir kommunikasjonssjefer, er det få kvinner i toppen av PR-byråene. – For dårlig, sier Nina Riibe, styreleder i KOMM. En ny arbeidsgruppe skal belyse problemet.

 • Web design foto NicoEINino iStock
  Bruk A/B-testing for å finne ut om nettsiden din funker

  Hadde flere meldt seg inn hvis du hadde plassert teksten oppe i stedet for nede? Hadde flere handlet hvis du endret produktforklaringen? A/B-testing kan være måten å finne det ut på, og det kan du få til selv. Få tipsene til å komme igang her.

 • Gro Bogen Nilsen
  Topp 10 tilbakeblikk i 2017

  Synes du 2017 gikk fort? Det synes vi også. Våre medlemmer har vært på kurs, Kommunikasjonsdagen, Høstseminaret, medlemsmøter og fagdager rundt i landet. Her er Kommunikasjonsforeningens topp 10 fra året som gikk.

 • Trigger Byråprofil 2017
  Trigger årets PR-byrå - for femte gang

  For femte strake år går Trigger til topps blant PR-byråene i Byråprofil. Redink vinner den nye kategorien Årets contentbyrå. Her får du oversikten over vinnerne i alle kategoriene.

 • VR Høstseminaret 2017 bedriftsbesøk
  Høydepunktene fra Høstseminaret

  De nye spillereglene, de sentrale rådene og de gode eksemplene – her er 14 faglige høydepunkt fra Høstseminaret 2017.

 • Helsesista Tale Maria Krohn Engvik Åpenhetsprisen 2017
  Åpenhetsprisen 2017 til Helsesista

  Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris 2017 går til helsesøsteren som begynte med Snapchat for å nå ungdom. – En anerkjennelse av at jeg gjør noe nytt med kommunikasjon i min bransje, sier Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som ”Helsesista”.

 • Medlemsmøte valgkamp OA sep 17
  Total slakt av Aps valgkommunikasjon

  - Det er fascinerende at Norges største parti har ført en så elendig valgkamp, sa Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, i dagens debatt om hvilket parti som kommuniserte best – og dårligst.

 • Nora Holmen Oslo Bysykkel
  Klar for nye regler?

  Hvis EUs nye forordning for personvern er noe du overhodet ikke kunne tenke deg å lese om, er det en god idé å gjøre det nå. - Dette har alt å gjøre med kommunikasjon, konstaterer direktør i Datatilsynet, Bjørn Erik Thon.

 • Debatt Arendsalsuka 2017
  Valgkampens beste trekk

  Hva er valgkampens hittil smarteste trekk? Partienes kommunikasjonsansvarlige svarte i Arendal i kveld.

 • Dag Terje Solvang, Høyre
  Kampen om velgerne

  Fram mot valget 11. september kjempes det om stemmer i alle kanaler. Høyres markedssjef Dag Terje Solvang (bildet) og de andre partiene vektlegger fortsatt personlig kontakt. Samtidig har sosiale medier gitt langt større makt til partienes kommunikasjonsavdelinger, mener medieforsker.