Nyheter

 • proffere pr
  PR-bransjen mer profesjonell

  Den ferske rapporten «Proffere PR presser pressen» av medieforsker Jens Barland viser at PR-bransjen er blitt mer profesjonell og jobber i det skjulte. Offentlig sektor oppfattes som mer lukket etterhvert som informasjonsavdelingene har blitt større.

 • Therese_Manus_Lobby_1
  Nei til lobbyregister i Stortinget

  Stortinget stemte i går ned Venstres forslag til innføring av et lobbyregister i Norge.

 • Delta i European Communication Monitor 2014

  Hva er de viktigste utfordringene for kommunikasjonsfolk i den digitale tidsalder? Hvordan er du engasjert i nettverkbygging? Hvilken rolle spiller mentorvikrsomhet i denne forbindelsen? Hvordan skal lederskap kommuniseres?

 • Foto: Flickr / US Army RDECOM
  Hvordan får vi ekspertene med på leken?

  Hvordan kommuniserer vi kunnskap og forskning på en best mulig måte? Forskningskommunikasjon handler om å gjøre fagkunnskap tilgjengelig, relevant og interessant for utvalgte målgrupper. Vi inviterer til aktuelt seminar om kunnskapskommunikasjon.

 • Kom-For_7689-web
  Åpen påvirkning – debattmøte om lobbyregister

  Trenger vi et lobbyregister i Norge? Ja, mener Presseforbundet, Redaktørforeningen, Transparency International Norge og Kommunikasjonsforeningen. Forrige uke lanserte de fire organisasjonene et felles forslag til hvordan et lobbyregister kan se ut. Tirsdag 11. februar inviterer vi til debatt om temaet.

 • lobby_stortinget_plakat
  Åpen påvirkning

  I dag oppfordrer vi alle som besøker politikere på Stortinget til å registrere seg i vårt register. Et felles stunt fra Presseforbundet, Kommunikasjonsforeningen, Transparency International Norge og Redaktørforeningen for å vise at tiden er inne til å innføre en obligatorisk, åpen og søkbar registrering av møteaktivitet med politiske myndigheter.

 • Kevin-Murray
  – Ledere klarer ikke engasjere

  Altfor mange ledere har et utdatert syn på kommunikasjon, hevder Kevin Murray, som har spesialisert seg på ledelseskommunikasjon. Ledere av i dag må klare å inspirere og engasjere både ansatte og omverdenen gjennom samtaler og historier, mener briten.

 • menotr_web
  Mentoring for PR- og kommunikasjonsledere

  Er du ny i lederrollen eller på vei inn i en lederposisjon? Vi tilbyr våre medlemmer programmet "Mentoring for PR- og kommunikasjonsledere.

 • stortinget_lobby
  Prinsippdiskusjonen må tas

  I DN 25. november etterlyste Anne Therese Gullberg, forsker ved Cicero Senter for klimaforskning, en diskusjon om hva slags lobbyregulering vi trenger i Norge. Jeg kunne ikke vært mer enig, og den siste tiden har Kommunikasjonsforeningen jobbet med nettopp dette. Les Therese Manus Hønningstads innlegg i dagens DN.

 • Trigger_byradagen
  Trigger er årets PR-byrå

  PR-byrået Trigger gikk av med seieren i PR-kåringen «Byråprofil 2013». Andreplassen gikk til Zynk.