Nyheter

 • prisvinnerne_
  Studenter ga Ahus kampanjehjelp

  Da BI-studentene arrangerte KommCase for tredje året på rad var målet å øke antall tilbakemeldinger til Ahus. Nå vil sykehuset vurdere å ta i bruk de prisvinnende studentenes smarte løsninger.

 • Ragnhild
  – Har betydd enormt mye

  – Media påvirker kommunikasjonsarbeidet i departementene i stor grad, og kommunikasjonsrådgiverne blir mer politisk involvert. Slik oppsummerer Ragnhild Gimse Storrø masteroppgaven som allerede har fått svært positiv oppmerksomhet.

 • student
  Vil du bidra på Kommunikasjonsdagen?

  Årets utgave av Kommunikasjonsdagen finner sted på Det Norske Teatret 26. mars. Vil du jobbe med det du liker aller best, få muligheten til å bygge nettverk og ikke minst få et unikt innblikk i hva som rører seg blant norske kommunikatører? Vi søker frivillige studenter.

 • etikkseminar
  – Et rom fullt av lovbrytere

  Slik karakteriserte Einar Øverenget publikum på Kommunikasjonsforeningens etikkseminar.

 • etikk
  Etiske utfordringer i kommunikasjonsyrket

  Etisk råd i Kommunikasjonsforeningen inviterer til gratis frokostseminar torsdag 12. februar på Kulturhuset. Vi har noen få ledige plasser igjen!

 • Kommunikasjon2
  Her er Kommunikasjon i ny drakt

  Denne uken sendes første utgave av Kommunikasjon i ny design ut til alle Kommunikasjonsforeningens medlemmer.

 • norwegian
  Dette er journalistenes kommunikasjonsfavoritter

  Hvert år gir norske journalister sin oppfatning av hvordan norske virksomheter og ledere håndterer pressen. I år er det flyindustrien som kommer best ut, med Norwegian og OSL i spissen.

 • kurslokale
  Vil inspirere medlemmene

  Kommunikasjonsforeningens medlemsundersøkelse viser at flere ønsker seg kurs i hvordan de kan vise effekten av kommunikasjonskampanjer. – Med vårens kursprogram håper vi derfor å inspirere til bedre kommunikasjonsstrategier og målinger av effekten av kommunikasjon, sier Unni Strømstad, leder av Fagrådet for kompetanse.

 • roraas
  – Har lært mye nytt

  Da Jostein Røraas bestemte seg for å kombinere en hektisk jobb med studier, falt valget på BIs Executive-program "PR-ledelse og strategisk kommunikasjon". – Jeg har lært mye nytt og føler nå at jeg har mer tyngde som rådgiver, sier Røraas.

 • nils-petter-strømmen
  Mer etikk, takk!

  Etisk råd hjelper Kommunikasjonsforeningens medlemmer med etiske problemstillinger. – Vi skal arbeide for å lage en felles virkelighetsoppfatning av etikk for utøvere av kommunikasjonsfaget, sier sentralstyreleder og leder for etisk råd, Nils Petter Strømmen.