Nyheter

 • Medlemsmøte valgkamp OA sep 17
  Total slakt av Aps valgkommunikasjon

  - Det er fascinerende at Norges største parti har ført en så elendig valgkamp, sa Therese Manus, daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, i dagens debatt om hvilket parti som kommuniserte best – og dårligst.

 • Nora Holmen Oslo Bysykkel
  Klar for nye regler?

  Hvis EUs nye forordning for personvern er noe du overhodet ikke kunne tenke deg å lese om, er det en god idé å gjøre det nå. - Dette har alt å gjøre med kommunikasjon, konstaterer direktør i Datatilsynet, Bjørn Erik Thon.

 • Debatt Arendsalsuka 2017
  Valgkampens beste trekk

  Hva er valgkampens hittil smarteste trekk? Partienes kommunikasjonsansvarlige svarte i Arendal i kveld.

 • Dag Terje Solvang, Høyre
  Kampen om velgerne

  Fram mot valget 11. september kjempes det om stemmer i alle kanaler. Høyres markedssjef Dag Terje Solvang (bildet) og de andre partiene vektlegger fortsatt personlig kontakt. Samtidig har sosiale medier gitt langt større makt til partienes kommunikasjonsavdelinger, mener medieforsker.

 • Arendalsuka 2015
  - Skal være et dansegulv

  - Det er ikke Arendalsuka som skal skape overskrifter, men arrangørene som kommer hit, sier Tone Skindlo Taraldsen, koordinator for Arendalsuka. Hun forteller hvordan de jobber med kommunikasjon rundt arrangementet som i august venter opp mot 80 000 besøkende.

 • Anne Kristin Hjukse
  Hvem fortjener Åpenhetsprisen 2017?

  Nå er det åpent for nominasjoner til Åpenhetsprisen, som deles ut til noen som har fremmet åpenhet innenfor kommunikasjonsfaget. Juryleder Anne Kristin Hjukse etterlyser særlig kandidater fra privat næringsliv og frivillig sektor.

 • washington
  Lær mer om Trumps USA

  Donald Trumps forhold både til pressen, sine rådgivere, kongressen og sitt eget parti er blant temaene for årets Washingtonseminar, som har fått tittelen "Trumps Amerika".

 • Sarah Hurtwitz
  - Skriv for øret, ikke for øyet

  - En sterk tale er skrevet for øret, ikke for øyet. Det er stor forskjell på å skrive noe som skal leses og det å skrive taler, påpeker Sarah Hurwitz, Michelle Obamas faste taleskriver de sju siste årene. Her deler hun sine råd for å skrive de beste talene.

 • Gro Bogen Nilsen og Nils Petter Strømmen
  Åpenhet og kompetanse sentralt i ny strategi

  Arbeidet for åpenhet og innsyn fortsetter, og effektmåling og digital kompetanseheving blir enda viktigere for Kommunikasjonsforeningen. Det følger av den nye strategien, som ble vedtatt på helgens landsmøte.

 • Gro Bogen Nilsen foto MM
  Gro Bogen Nilsen ny styreleder i Kommunikasjonsforeningen

  På Kommunikasjonsforeningens landsmøte i dag ble Gro Bogen Nilsen fra First House valgt som ny styreleder. Hege Turnes fra NAV er ny nestleder.