NyheterPublisert 16. februar 2017, endret 22. februar 2017

Frivillige

Vil du bidra på Kommunikasjonsdagen 2017?

Er du god på foto, video, sosiale medier eller tekst? Vil du ha relevant arbeidserfaring, høre på spennende foredrag og få anledning til å mingle med bransjefolk?

Tekst: Martin Vangsøy / Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix

Kommunikasjonsforeningen søker frivillige studenter til å bidra på Kommunikasjonsdagen 2017, som arrangeres torsdag 23. mars på Det Norske Teatret. Gjennom en rekke foredrag skal mulighetene og truslene kommunikatører i dag står overfor belyses - med virtual reality, kreativitet, medieutviklingen og den gode teksten som noen av temaene.

Som frivillig får du være med å arrangere Kommunikasjonsdagen. Vi kan by på varierte arbeidsoppgaver med faglig relevans for deg som er interessert i kommunikasjon. Vi deler laget av frivillige inn i ansvarsområder, knyttet opp mot våre kommunikasjonskanaler. Typiske eksempler på ansvarsområder er produksjon av tekst, foto og video samt publisering, overvåkning og oppfølging.

Vil du bidra på Kommunikasjonsdagen 2017? Send en e-post med litt informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker å være frivillig, samt hvilket ansvarsområde du kunne tenke deg å jobbe med. Søknadsfristen er 1. mars.

Vi ønsker først og fremst at studenter som er medlem i Kommunikasjonsforeningen stiller som frivillige, men vurderer alle innsendte søknader. Dersom du ønsker å bli medlem kan du melde deg inn her.

Vi ser frem til å høre fra deg!

+ Del