Stillingsbeskrivelse

Logo-Berggård-Amundsen-BLÅ (1)

Berggård Amundsen & Co. AS er eneste norskeide, landsdekkende elektrogrossist! Selskapet er i vekst og omsetter for rundt 1.7 MRD NOK, har hovedkontor i Ski og 26 servicesentre i Norge. Berggård Amundsens styrke er lokal forankring og 210 pålitelige, engasjerte og nytenkende medarbeidere. BA-skolen er sentral for å bygge kompetanse hos både medarbeidere og kunder. Slik er Berggård Amundsen en viktig medspiller for kundene som er elektroinstallatører, tavlebyggere, industri-konsern, svakstrømsfirmaer og energiverk. 180 av kundene er medlemmer i selskapets elektriker-kjede Norgeseliten. For mer informasjon se www.baelgros.no.

Leder digital kommunikasjon

Digitalisering i et ambisiøst, kundeorientert og verdibasert selskap

Berggård Amundsen skal «drive markedet» og har opprettet en ny stilling innen digital kommunikasjon og markedsføring for å styrke denne satsningen.

Vi søker deg som er drivende, kompetent og mulighetsorientert, og som vil sette Berggård Amundsen på kartet digitalt. Du skal aktivt bidra til utvikling av selskapet og du får ansvaret for en markedskoordinator. En viktig oppgave blir å utarbeide og gjennomføre en kommunikasjonsstrategi som gir BA en «blå tråd» i alle flater og kanaler, og bidra til salgsfremmende- og utløsende tiltak og aktiviteter.

Vi tror den rette kandidaten har høyere utdanning, genuin interesse for ny teknologi, solid erfaring innen digital kommunikasjon og evner å omsette digitale fotspor til lønnsom vekst. Vi tilbyr en spennende og sentral jobb i et selskap med korte beslutningsveier og fokus på «grønne løsninger».

Nysgjerrig? Ta kontakt med Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Vibeke Bjerknes, tlf. +47 986 45 381.

Søknad med CV sendes elektronisk snarest.

+ Del

Se flere ledige stillinger