Stillingsbeskrivelse

Forbrukerrådet logo

Forbrukerrådet er en uavhengig interesseorganisasjon som bistår forbrukerne og påvirker myndigheter og næringsliv i en forbrukervennlig retning. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi er litt over 140 flinke medarbeidere. Vår visjon er: «Vi gir forbrukerne makt og mulighet til å ta gode valg». Les mer om Forbrukerrådet her.

Kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet – vikariat

Forbrukerrådet kommunikasjonsteamet

En av våre flinke kommunikasjonsrådgivere skal ut i permisjon, så nå søker vi etter en vikar. Vi ønsker en kommunikasjonsrådgiver som kan være med på å løfte Forbrukerrådet ytterligere på mediesynlighet, innholdsutvikling, digital kommunikasjon og politisk kommunikasjon. Vikariatet har en varighet på ett år.

Som kommunikasjonsrådgiver hos oss, jobber du med å planlegge og gjennomføre ulike tiltak og kampanjer, er pådriver for nye digitale kommunikasjonsløsninger, og lager innhold som engasjerer våre målgrupper – sammen med flinke kolleger i Forbrukerrådet.

Arbeidsoppgaver

Du vil få ansvar for å løse kommunikasjonsfaglige oppgaver innenfor ulike områder i samarbeid med resten av kommunikasjons- og digitalavdelingen og våre fagansvarlige.

Du vil også være rådgiver for Forbrukerrådets talspersoner i kommunikasjonsfaglige spørsmål i det daglige, og ved større landsdekkende kampanjer og prosjekter. I tillegg vil du ha løpende kontakt med sentrale medier.

Kvalifikasjoner

Du bør ha kommunikasjonsfaglig utdannelse fra høyskole eller universitet og ha god erfaring med kommunikasjonsfaglig arbeid, både på taktisk og strategisk nivå. Du har relevant erfaring som kommunikasjonsrådgiver, med pressehåndtering og kampanjearbeid, samt politisk kommunikasjon. I tillegg må du like digital kommunikasjon og ha god kjennskap til hvordan lykkes i sosiale medier.

Personlige egenskaper

Du liker kommunikasjon som engasjerer, kan uttrykke deg godt skriftlig og muntlig, gjerne på begge målformer, samt engelsk. Du har en sterk retorisk penn, og ser samtidig muligheter med visuell kommunikasjon. Videre liker du å formidle juridisk komplisert stoff på en forståelig og enkel måte, og foreta gode kommunikasjonsfaglige vurderinger. Du må være strukturert og trives i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver. Gode samarbeidsevner og samfunnsengasjement er en selvfølge.

Vi tilbyr

Muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle «hjertesaker» i et trivelig fagmiljø med engasjerte kolleger i moderne lokaler i Oslo sentrum. Lønn som rådgiver med en årslønn på kr 436 900–537 700 pr år, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse. Fleksibel arbeidstid. Vi har god kantineordning og subsidiert trening. Gode ordninger for pensjon, lån og forsikring i Statens pensjonskasse.

Generelt

Forbrukerrådet jobber for alle forbrukere i Norge, og ønsker derfor at våre ansatte skal representere mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn og personer med funksjonshemming til å søke.

Kontakt oss

Spørsmål om stillingen rettes til direktør for Kommunikasjon og digital utvikling, Christian Brosstad, tlf. 970 80 686.

Søknaden sendes elektronisk innen søknadsfristen 20. februar 2018.

Legg ved de mest relevante vitnemålene og attestene.

+ Del

Se flere ledige stillinger