Stillingsbeskrivelse

AF-gruppen

Kommunikasjonsrådgiver

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling med store ambisjoner for fremtiden. I en sentral konsernrolle trenger vi en dyktig fagperson innen kommunikasjon/PR. Ditt hovedfokus vil være å finne og fortelle de gode AF-historiene, formidle de i relevante kanaler og gjennomføre ulike kommunikasjonskampanjer. Du vil jobbe tett med HR for å styrke konsernets posisjon og omdømme som en attraktiv arbeidsplass.

Vi ser gjerne at du har en akademisk sterk bakgrunn og noen års relevant erfaring, gjerne fra kommunikasjonsbyrå. Du setter deg raskt inn i komplekse saker, ser gode vinklinger, formulerer tydelige budskap og har en god penn. Du har oversikt over medietrender og inngående erfaring med sosiale medier og digital kommunikasjon.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanse- og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF tilbys du medeierskap i bedriften gjennom aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om AF Gruppen, se afgruppen.no.

Kontaktinformasjon

 • Sif Løvdal
  Rekrutteringsansvarlig
  Konsern
  Tlf.: +47 457 86 585
 • Wibecke Brusdal
  Kommunikasjonsdirektør
  Konsern kommunikasjon
  Tlf.: +47 930 93 150

Søknaden sendes elektronisk innen søknadsfristen 22. januar 2018.

+ Del

Se flere ledige stillinger