Stillingsbeskrivelse

NGI logo

Siden 1950-tallet har vi på NGI (Norges Geotekniske Institutt) vært hekta på jord, berg og snø. Faktisk så mye at vår geotekniske ekspertise er etterspurt i store deler av verden – fra Bhutan til Bodø.

NGI er Norges største geotekniske fagmiljø og er et ledende senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag. Vi er en privat næringsdrivende stiftelse med hovedkontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim, forskningsstasjon for snøskred på Strynefjellet, utenlandskontorer i Houston, Texas, USA, og i Perth, Western Australia, i tillegg til samarbeidsavtaler med veletablerte selskap i resten av verden.

Vi jobber innen områdene Offshore energi; Bygg, anlegg og samferdsel; Naturfare; og Miljøteknologi.

Innholdsprodusent søkes

NGI foto

Er du en kreativ historieforteller, videojournalist eller skarp SoMe-manager? Drives du av å formidle fantastiske historier og skape engasjerende innhold? I så fall gleder vi oss til å høre fra deg!

Vi er på jakt etter en dyktig, initiativrik og kreativ innholdsprodusent til å bli en del av vårt lille og ambisiøse kommunikasjonsteam på NGI – Norges Geotekniske Institutt. Vi er Norges største geotekniske fagmiljø og er et ledende senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag.

Arbeidsoppgaver

Vi ønsker at du skal snuse deg frem til historier som har potensiale til å bli gode nyheter, visuelle fortellinger og engasjerende innhold. Dette forutsetter en oppriktig interesse i å grave frem historier fra det som noen ganger kan være kompleks forskning, smale fagområder eller overskriftspregede prosjekter med mange interessenter – eller en god blanding av alle tre ting. Du kommer til å skulle skape innhold til våre digitale kanaler, blant annet gjennom å filme og produsere korte videosnutter, utvikle fotoserier, og skrive skarpe og fengende fortellinger, nyheter og pressemeldinger som understøtter NGIs strategiske utvikling.

Ønskede kvalifikasjoner

Din formelle utdannelsesbakgrunn er mindre viktig enn din praktiske erfaring med å skrive og produsere historier og innhold, men du har i hvert fall noen års relevant erfaring bak deg. Det er viktig at du har gode mellommenneskelige egenskaper og proaktivt engasjere deg med og avdekker gode historier fra våre kolleger fra mer enn 30 forskjellige nasjoner – fra seniorforskere og områdedirektører, til laboratorieteknikere, prosjektledere og feltarbeidere.

Vi forestiller oss at du kan sette kryss ved noen av følgende egenskaper.

 • Du er spesialist innenfor skriving, filming og produksjon av historier, og forstår til fulle den kraften som ligger i kombinasjonen av fengende overskrifter, velskrevne fortellinger og fantastiske bilder og illustrasjoner.
 • Du vet hva som funker og ikke funker i digitale kanaler.
 • Du har tidligere jobbet som videojournalist, SoMe manager og/eller kreativ skribent – eller noe tilsvarende.
 • Du håndterer hjemmevant både video og foto kameraer, og ser dem nesten som en naturlig forlengelse av deg selv.
 • Du har noe erfaring med å bruke Adobes Creatove Suite, videoredigeringssoftware og andre relevante programvarer.
 • Du har erfaring med å jobbe med publiserings- og annonseringsverktøy på Facebook, LinkedIn og Instagram.
 • Stillingen krever at du snakker og skriver flytende norsk (eller et av de andre Skandinaviske språkene), og har en god forståelse av engelsk (skrift og tale).

Vi tilbyr

 • En fulltidsstilling som et viktig medlem i NGIs kommunikasjonsteam.
 • Muligheten for å planlegge, orkestrere og utvikle et bredt spekter av historier, og gjøre dem om til håndgripelig og engasjerende innhold.
 • Muligheten til å ta føringen i å definere hva, hvor og hvordan vi på NGI kommuniserer med våre medarbeidere, samarbeidspartnere, kunder og samfunnet.
 • Konkurransedyktige betingelser og meget varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et aktivt og godt arbeidsmiljø.

Jobben som Innholdsprodusent på NGI medfører gode muligheter til personlig og faglig utvikling. NGI samarbeider nært med både norske og utenlandske oppdragsgivere og samarbeidspartnere.

Når du søker på stillingen bør du vennligst referere til eksempler på ditt tidligere arbeid (lenke til eksempler på fotos/video, posts/oppdateringer, historier/nyheter etc. online).

For mer info

Finn oss på Facebook (@NGIonsafeground) og LinkedIn (@NGI – Norwegian Geotechnical Institute), eller besøk websiden vår (http://www.ngi.no).

Spørsmål kan rettes til:

 • Nicholas Lundgard, Kommunikasjonssjef, M: 904 71 442, nlu@ngi.no
 • Inger Kristine Tovslid, HR-sjef, M: 928 84 102, ikt@ngi.no

Søknaden sendes elektronisk innen søknadsfristen 28. februar 2018.

+ Del

Se flere ledige stillinger