Forskning

 • Trygve-Gulbrandsen_forside
  Slik får du innflytelse

  Sentralt plassert kommunikasjonsavdeling, et bredt kompetansefelt, og gode relasjoner til journalister er viktige faktorer for kommunikasjonsrådgivere som ønsker innflytelse i samfunns- og arbeidsliv.

 • Ny daglig leder og styreleder_1
  Lansering av forskningsrapport om kommunikasjon og innflytelse

  Har kommunikasjonsrådgivere makt i samfunnet? Har de innflytelse på arbeidsplassen sin? Hvordan ser kommunikasjonsutøvere på sitt forhold til journalister, og omvendt?

 • møte
  Forskningsprosjekt om innflytelse og kommunikasjon trenger flere svar

  Kommunikasjonsforeningen har igangsatt et forskningsprosjekt som undersøker innflytelse i kommunikasjonsbransjen. Prosjektet er i analysefasen, men allerede nå kan konturene skimtes av en ung bransje i voldsom vekst som maner ut sin plass i samfunnet og må tilegne seg og håndtere sin egen innflytelse.

 • Astrid_Stortinget
  Kommunikasjon og innflytelse

  Kommunikasjonsforeningen setter kommunikasjon og innflytelse under lupen i et nytt forskningsprosjekt som ledes av Institutt for samfunnsforskning (ISF) og Proba samfunnsanalyse.

 • kommunikasjonBI508
  BI Center for Corporate Communication

  Handelshøyskolen BI har opprettet et forskningssenter innen kommunikasjon i samarbeid med Kommunikasjonsforeningen og partnere i næringslivet og det offentlige. BI senter for virksomhetskommunikasjon skal være en drivkraft i utviklingen og profesjonaliseringen av kommunikasjon i norske virksomheter.