rekrutteringsselskaper

Hodejegerne Møllerstad Christiansen AS

Hodejegerne

Hodejegerne er et rekrutteringsselskap med spesialkompetanse innenfor kommunikasjon, media, kultur, generell ledelse og offentlig forvaltning. Vi bistår med søk, utvelgelse og kvalitetssikring i våre kunders ansettelsesprosesser. Våre konsulenter har solid formell utdanning og yrkeserfaring fra stillinger innenfor kommunikasjon og media.

www.hodejegerne.no

Mediabemanning

MB_logo_PMS172

Vi har siden 2001 vært best på rekruttering av ledere og fagfolk innen reklame, markedsføring og kommunikasjon. Våre kunder er markeds- og kommunikasjonsavdelinger, byråer og mediehus.

Vi er et møtested for flinke folk og gode arbeidsgivere er opptatt av å se ditt potensial og din kompetanse for å finne ut hvor du passer inn som menneske og fagperson.

www.mediabemanning.no

Medievikar

Medievikarlogo2010

- Spesialister på bemanning i mediebransjen

Medievikar er et bemanningsbyrå rettet mot bedrifter i mediebransjen og andre medierelaterte virksomheter. Våre kunder er aviser, forlag, reklame- og designbyråer, uke- og fagpresse, grafiske produksjonsbedrifter, samt virksomheter med inhouse markeds- og kommunikasjonsavdeling.

Vi tilbyr personell med spesialkompetanse på alle nivåer innenfor grafisk design og medieproduksjon, for trykte og digitale medier.

www.medievikar.no

Nye og Kloke Hoder

Nye-og-kloke-hoder

Vi i Nye og Kloke Hoder er dedikerte rådgivere innen rekruttering, kommunikasjon og organisasjon/endring.

www.nyeogklokehoder.no