rekrutteringsselskaper

Flinke Folk Rekruttering AS

Flinke folk

Våre oppdragsgivere sier at vi er raske og effektive, og veldig gode på spesialiststillinger. Derfor kommer de gjerne tilbake når det er behov for oss igjen. Kandidatene berømmer oss for gode og ryddige prosesser. Vi som driver selskapet, har mange års erfaring fra ulike stillinger i et bredt spekter av bransjer. Dette bidrar til at vi er i stand til å utøve god og kvalifisert rådgivning for både oppdragsgivere og kandidater.

www.flinkefolkrekruttering.no

Hodejegerne Møllerstad Christiansen AS

Hodejegerne

Hodejegerne er et rekrutteringsselskap med spesialkompetanse innenfor kommunikasjon, media, kultur, generell ledelse og offentlig forvaltning. Vi bistår med søk, utvelgelse og kvalitetssikring i våre kunders ansettelsesprosesser. Våre konsulenter har solid formell utdanning og yrkeserfaring fra stillinger innenfor kommunikasjon og media.

www.hodejegerne.no

Mediabemanning

MB_logo_PMS172

Vi har siden 2001 vært best på rekruttering av ledere og fagfolk innen reklame, markedsføring og kommunikasjon. Våre kunder er markeds- og kommunikasjonsavdelinger, byråer og mediehus.

Vi er et møtested for flinke folk og gode arbeidsgivere er opptatt av å se ditt potensial og din kompetanse for å finne ut hvor du passer inn som menneske og fagperson.

www.mediabemanning.no

Medievikar

Medievikarlogo2010

- Spesialister på bemanning i mediebransjen

Medievikar er et bemanningsbyrå rettet mot bedrifter i mediebransjen og andre medierelaterte virksomheter. Våre kunder er aviser, forlag, reklame- og designbyråer, uke- og fagpresse, grafiske produksjonsbedrifter, samt virksomheter med inhouse markeds- og kommunikasjonsavdeling.

Vi tilbyr personell med spesialkompetanse på alle nivåer innenfor grafisk design og medieproduksjon, for trykte og digitale medier.

www.medievikar.no

Nye og Kloke Hoder

Nye-og-kloke-hoder

Vi i Nye og Kloke Hoder er dedikerte rådgivere innen rekruttering, kommunikasjon og organisasjon/endring.

www.nyeogklokehoder.no