kommunikasjon-og-pr-byråer

Apeland

apeland

Apeland gir din kommunikasjon mer effekt

Apeland er eksperter på analyse, strategi, PR, reklame og digital kommunikasjon. Vi gir virksomheters kommunikasjon mer effekt.

• Vi hjelper deg å forstå målgruppene dine
• Vi hjelper deg å velge strategi og forme historier som forandrer
• Vi hjelper deg å fortelle historiene gjennom aktiviteter, redaksjonell omtale, digital kommunikasjon og reklame

Apeland er et kvalitetssertifisert kommunikasjonsbyrå. Vi er norsk partner for Reputation Institute, verdens fremste fagmiljø innen omdømmebygging.

www.apeland.no

Corporate Communications AS

Corporate Communications

Corporate Communications er et rådgivningsbyrå som består av erfarne rådgivere med bakgrunn fra næringsliv, organisasjonsliv, politikk og journalistikk.

Selskapet leverer strategiske og operative kommunikasjonstjenester til aktører i privat og offentlig sektor. Under fanen for virksomhetskommunikasjon leverer vi medierådgiving, finansiell kommunikasjon og investor relations, intern- og eksternkommunikasjon, lederkommunikasjon, politisk kommunikasjon, samfunnskontakt samt beredskaps- og krisehåndtering.

Vi mener at rådgiverne som utvikler strategien også er best egnet til å bistå med å implementere den. Derfor arbeider vi i små team av erfarne rådgivere som følger kunden og hvert enkelt oppdrag fra A til Å.

Corporate Communications har velrennomerte samarbeidspartnere i Sverige, Storbritannia, Singapore, Tyskland og USA.

www.corpcom.no

Fete typer+Savant

Fete typer+Savant

Fete typer+Savant er et kommunikasjonsbyrå med bred kompetanse og lang erfaring fra design, rådgivning og digital utvikling.

Vi har en fin blanding av offentlige og private kunder, og de fleste blir hos oss lenge. FT+S leverer tjenester innenfor alt fra strategisk rådgivning og analyse, innhold og profilutvikling til design og utvikling av apper, spill og nettsider som gir gode digitale brukeropplevelser.

Vi har kontorer sentralt i Oslo sentrum.

www.fetetyper.no

First House

firsthouse

First House er et norsk rådgivningsmiljø bestående av seniorkompetanse. First House er fokusert på å skape suksess for sine kunder innen privat og offentlig sektor gjennom å arbeide med posisjonering- og markedskommunikasjonsutfordringer for markedsledere og utfordrere. Vi behersker hele spekteret av fagdisipliner innen omdømmebygging, men er forankret i to solide pilarer: Finansiell kommunikasjon og politisk kommunikasjon. Vi bidrar til å maksimere verdier for eiere gjennom gode strategier og effektiv finansiell kommunikasjon.

www.firsthouse.no/

Gambit Hill & Knowlton

gambithk

Gambit H&K AS er Norges største PR- og kommunikasjonsbyrå. Vår størrelse gjør oss til en robust og fleksibel samarbeidspartner. Som Norges ledende full-service PR/kommunikasjonsbyrå arbeider vi innenfor en rekke kommunikasjonsdisipliner: Medierådgivning, myndighetskontakt, krisekommunikasjon, medietrening, intern/endringskommunikasjon, digital PR, markeds/produkt-PR mv. Vi bistår våre offentlige og private kunder med både strategisk og operativ kommunikasjon. Internasjonalt er vi en del av Hill & Knowlton som har over 80 kontorer fordelt på mer enn 40 land.

www.gambit.no

Geelmuyden.Kiese

GK-logo

Geelmuyden.Kiese er Skandinavias største partnereide selskap innen strategisk kommunikasjonsrådgivning. Vi er ikke opptatt av kommunikasjon i seg, men av den endring kommunikasjonen skaper. Vi kaller det å flytte makt. Kundene våre er offentlige og private virksomheter, og de jobber i snitt med oss i 8 år.

Vi har 120 rådgivere som vet at bedre informasjon gir bedre beslutninger, gir bedre samfunn. Sammen utvikler vi kommunikasjonsstrategier, kreative konsepter, kampanjer, regisserer endringsprosesser, skaper dramaturgi, og implementerer handlingsplaner. Våre erfarne rådgivere jobber med alt fra krisehåndtering, finansiell kommunikasjon, intern kommunikasjon, medietrening og samfunnskontakt, til integrerte kampanjer, merkevarebygging, lanseringer, holdningskampanjer, ekspresstjenester og digital kommunikasjon.

Geelmuyden.Kiese ble etablert i Norge i 1989, og har kontorer i Oslo, København og Stockholm. Via vår internasjonale samarbeidspartner Ketchum.Pleon har vi nettverk i mer enn 40 land.

www.geelmuyden-kiese.no/

Involve!

involve!PR

Involve!PR består av dyktige rådgivere med arbeidserfaring innen PR og markedsføring fra inn- og utland. Vi er del av et fullservice byrå med kreative hoder innen PR, reklame og design. Vi er også med i det nordiske PR-nettverket - Nordic PR Partners - med byråer i Stockholm, København, Helsinki og Oslo. Vi tror på å skape kommunikasjon med budskap som engasjerer og involverer. Det er den enkle grunnen til at vi har tatt navnet Involve! Du finner oss på Skøyen i Oslo.

www.involve.no

Mannheimer AS

Mannheimer_Logo

Mannheimer er et uavhengig kommunikasjonsbyrå med et stort nettverk i næringslivet på Vestlandet.

Mannheimer leverer strategi og råd, innhold og kurs. Vi tilbyr deg å leie oss inn som en ekstern kommunikasjonsavdeling.
Inngangen vår til kommunikasjon er brukervennlig og praktisk. Vi gjør det kompliserte enkelt – og snakker et språk som er lett å forstå.
Mannheimer er et nøye sammensatt lag av kommunikasjonsrådgivere, tekstforfattere og journalister. Byrået ble startet av Lene Bergmann og Synnøve Vindheim Svardal. Vi har base i Bergen og kunder i hele landet.

Følg oss på Facebook

www.mannheimer.no/

Nucleus

Nucleus_logo

Hos Nucleus får grundige kommunikasjonsstrategier og sprø ideer like stor plass rundt bordet. Det må til om vi skal skape stolte øyeblikk for deg.

Vi vet at riktig kommunikasjon skaper resultater. Vi vet også at hva som er riktig varierer fra kunde til kunde, fra oppdrag til oppdrag. Strategiene, virkemidlene, mediemiksen og kanalvalgene varierer med oppdragene. Sammen med våre kunder definerer vi mål, målgrupper og rammer for oppdragene. Deretter følger vi den strategien som vi mener gir kunden best effekt.

God kommunikasjon krever mot, stå-på-vilje og evne til å tenke nytt og annerledes. Vi rekrutterer bredt, fra statsvitere til markedsførere, for å gi flest mulige innfallsvinkler til oppdragene.

www.nucleus.no

PR-operatørene

pr-o logo

Pr-operatørene utvikler og tilrettelegger historier som andre har lyst til å viderefomidle - journalister, bloggere og opinionsledere i det som utgjør det vi kaller fortjente, egne og delte kanaler - med gjennomslagskraft og en form for troverdighet som betalte flater (annonseplass) ikke kan by på. Vi mobiliserer de fortjente, egne og delte kanalene til å formidle de gode historiene våre oppdragsgivere ønsker å dele.

www.pr-o.no

WergelandApenes

wask-logo

Hos WergelandApenes møter du rådgivere som holder i hele verdikjeden, fra tanke til handling. Vi ønsker å være er en sparringspartner som lytter aktivt, bidrar til gode beslutninger og som skaper effekt gjennom operative leveranser.

Vi tror sterkt på kommunikasjon som virkemiddel for å nå politiske, strategiske, økonomiske og operative mål. Vår filosofi er at hver oppgave er unik og løses best løses gjennom solid innsikt, bred kommunikasjonsfaglig kompetanse, stort engasjement og målrettet kreativitet.

Vårt vannmerke er bred kommunikasjonsfaglig erfaring og senioritet. Gjennom vårt nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører finner vi det beste teamet for å løse kommunikasjonsutfordringene. Virksomhetsforståelse og gjennomføringskraft gjør oss til rådgivere som er strategiske i det operative arbeidet.

www.wask.no