digital-kommunikasjon

Digitalfjord

Digitalfjord

Inbound Marketing

SEO Byrå

Vi samarbeider med bedrifter store og små: fra noen av de mest kjente merkevarene i verden, til SMB. Vi er et banebrytende SEO byrå og er stolte av å være den med lengst erfaring innen søkemotoroptimalisering (SEO) i Norge. Vi er et måldrevet byrå. Våre KPIer er designet for å maksimere våre kunders Rois.

Vi bruker harde data for å etablere mål og for å overvåke fremdriften. Det er kombinasjonen av disse to potente faktorene som har fått oss et rykte for å være en av Norges ledende full service SEO byrå. Vi ble en del av Dinamo performance i 2016 og de som jobber der er blant landets fremste eksperter på SEO og Performance feltet. Digitalfjord.no, med gründerne Erling Andersen og Khurram Ali, har jobbet med Search Engine Optimization (søkemotoroptimaliseering) siden 2005.

Vi hjelper bedrifter med å lage og gjennomføre markedsplaner basert på inbound marketing. Inbound marketing handler om å bli funnet av sine brukere, i stedet for at du skal oppsøke dem gjennom tradisjonell outbound marketing.

Vi har et strengt analytisk tilnærming til søk og optimalisering, som er basert på mer enn 10 års erfaring og kontinuerlig utvikling av vårt produkt, og i dag sitter med en metode som er svært effektiv og gir god avkastning for våre kunder.

digitalfjord.no

Enonic

Enonic

Enonic er et norsk programvare selskap som utvikler Enonic CMS - publiseringsløsning for mellomstore og store selskaper, både i privat og offentlig sektor, hvor nettstedet er en forretningskritisk del av virksomheten.

Enonic CMS distribueres gjennom et solid partnernettverk, som gir trygghet for at prosjektet blir levert innenfor avtalte rammer. Flere av Norges sterkeste merkevarer har valgt Enonic.

www.enonic.com

NTB

NTB

Planlegg, få oversikt og nå ut med ditt budskap

Ønsker du de viktigste nyhetene innenfor ditt arbeidsområde, direkte når de skjer? Ønsker du kalender med oversikt over viktige planlagte hendelser i Norge?
Se hva NTBs redaksjon planlegger å dekke de neste dagene.
Vil du ha NTBinfo - det beste arbeidsverktøyet for å håndtere din presseinformasjon og distribuere pressemeldinger?
Skrivekurs?
Direktesendinger og opptak av dine arrangementer?
Bildebasen scanpix.no med 80 millioner bilder, videoer og grafikker?

NTB har verktøyene som hjelper deg!

www.ntb.no/pressemeldinger/infopakken/

PR-operatørene

pr-o logo

Pr-operatørene utvikler og tilrettelegger historier som andre har lyst til å viderefomidle - journalister, bloggere og opinionsledere i det som utgjør det vi kaller fortjente, egne og delte kanaler - med gjennomslagskraft og en form for troverdighet som betalte flater (annonseplass) ikke kan by på. Vi mobiliserer de fortjente, egne og delte kanalene til å formidle de gode historiene våre oppdragsgivere ønsker å dele.

www.pr-o.no

Webcast.no

Webcast

Webcast.no er næringslivets kommunikasjonspartner på film for web. I løpet av 12 år har vi blitt det ledende bilde- og filmproduksjonsmiljøet for digital kommunikasjon.

Våre kunder er ledende norske og utenlandske bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomheter. Vi har et bredt spekter av produksjoner og tilpasser oss etter behovet til kunden. Webcast.no har lang erfaring med alt fra store livesendinger til korte statements på web og følger opp prosjektet i alle ledd fra ide til ferdig produkt.

www.webcast.no