bransjeguide

Apeland

apeland

Apeland gir din kommunikasjon mer effekt

Apeland er eksperter på analyse, strategi, PR, reklame og digital kommunikasjon. Vi gir virksomheters kommunikasjon mer effekt.

• Vi hjelper deg å forstå målgruppene dine
• Vi hjelper deg å velge strategi og forme historier som forandrer
• Vi hjelper deg å fortelle historiene gjennom aktiviteter, redaksjonell omtale, digital kommunikasjon og reklame

Apeland er et kvalitetssertifisert kommunikasjonsbyrå. Vi er norsk partner for Reputation Institute, verdens fremste fagmiljø innen omdømmebygging.

www.apeland.no

Corporate Communications AS

Corporate Communications

Corporate Communications er et rådgivningsbyrå som består av erfarne rådgivere med bakgrunn fra næringsliv, organisasjonsliv, politikk og journalistikk.

Selskapet leverer strategiske og operative kommunikasjonstjenester til aktører i privat og offentlig sektor. Under fanen for virksomhetskommunikasjon leverer vi medierådgiving, finansiell kommunikasjon og investor relations, intern- og eksternkommunikasjon, lederkommunikasjon, politisk kommunikasjon, samfunnskontakt samt beredskaps- og krisehåndtering.

Vi mener at rådgiverne som utvikler strategien også er best egnet til å bistå med å implementere den. Derfor arbeider vi i små team av erfarne rådgivere som følger kunden og hvert enkelt oppdrag fra A til Å.

Corporate Communications har velrennomerte samarbeidspartnere i Sverige, Storbritannia, Singapore, Tyskland og USA.

www.corpcom.no

Designbasen

DesignBasen

Finn riktig designkompetanse – Søk blant over 700 designbyråer og designere over hele landet! Designbasen gir enkel tilgang til designkompetanse innen strategisk rådgivning, grafisk design, tekstil og konfeksjon, industri- og produktdesign, web og interaksjon, animasjon, illustrasjon og interiør- og møbeldesign.

- et samarbeid mellom Norsk Designråd, Innovasjon Norge, Kreativt Forum, Grafill, Norske Industridesignere og Norske Interiørarkitekter og møbeldesigneres landsforening.

www.designbasen.no/

Digitalfjord

Digitalfjord

Inbound Marketing

SEO Byrå

Vi samarbeider med bedrifter store og små: fra noen av de mest kjente merkevarene i verden, til SMB. Vi er et banebrytende SEO byrå og er stolte av å være den med lengst erfaring innen søkemotoroptimalisering (SEO) i Norge. Vi er et måldrevet byrå. Våre KPIer er designet for å maksimere våre kunders Rois.

Vi bruker harde data for å etablere mål og for å overvåke fremdriften. Det er kombinasjonen av disse to potente faktorene som har fått oss et rykte for å være en av Norges ledende full service SEO byrå. Vi ble en del av Dinamo performance i 2016 og de som jobber der er blant landets fremste eksperter på SEO og Performance feltet. Digitalfjord.no, med gründerne Erling Andersen og Khurram Ali, har jobbet med Search Engine Optimization (søkemotoroptimaliseering) siden 2005.

Vi hjelper bedrifter med å lage og gjennomføre markedsplaner basert på inbound marketing. Inbound marketing handler om å bli funnet av sine brukere, i stedet for at du skal oppsøke dem gjennom tradisjonell outbound marketing.

Vi har et strengt analytisk tilnærming til søk og optimalisering, som er basert på mer enn 10 års erfaring og kontinuerlig utvikling av vårt produkt, og i dag sitter med en metode som er svært effektiv og gir god avkastning for våre kunder.

digitalfjord.no

Enonic

Enonic

Enonic er et norsk programvare selskap som utvikler Enonic CMS - publiseringsløsning for mellomstore og store selskaper, både i privat og offentlig sektor, hvor nettstedet er en forretningskritisk del av virksomheten.

Enonic CMS distribueres gjennom et solid partnernettverk, som gir trygghet for at prosjektet blir levert innenfor avtalte rammer. Flere av Norges sterkeste merkevarer har valgt Enonic.

www.enonic.com

Fete typer+Savant

Fete typer+Savant

Fete typer+Savant er et kommunikasjonsbyrå med bred kompetanse og lang erfaring fra design, rådgivning og digital utvikling.

Vi har en fin blanding av offentlige og private kunder, og de fleste blir hos oss lenge. FT+S leverer tjenester innenfor alt fra strategisk rådgivning og analyse, innhold og profilutvikling til design og utvikling av apper, spill og nettsider som gir gode digitale brukeropplevelser.

Vi har kontorer sentralt i Oslo sentrum.

www.fetetyper.no

First House

firsthouse

First House er et norsk rådgivningsmiljø bestående av seniorkompetanse. First House er fokusert på å skape suksess for sine kunder innen privat og offentlig sektor gjennom å arbeide med posisjonering- og markedskommunikasjonsutfordringer for markedsledere og utfordrere. Vi behersker hele spekteret av fagdisipliner innen omdømmebygging, men er forankret i to solide pilarer: Finansiell kommunikasjon og politisk kommunikasjon. Vi bidrar til å maksimere verdier for eiere gjennom gode strategier og effektiv finansiell kommunikasjon.

www.firsthouse.no/

Gambit Hill & Knowlton

gambithk

Gambit H&K AS er Norges største PR- og kommunikasjonsbyrå. Vår størrelse gjør oss til en robust og fleksibel samarbeidspartner. Som Norges ledende full-service PR/kommunikasjonsbyrå arbeider vi innenfor en rekke kommunikasjonsdisipliner: Medierådgivning, myndighetskontakt, krisekommunikasjon, medietrening, intern/endringskommunikasjon, digital PR, markeds/produkt-PR mv. Vi bistår våre offentlige og private kunder med både strategisk og operativ kommunikasjon. Internasjonalt er vi en del av Hill & Knowlton som har over 80 kontorer fordelt på mer enn 40 land.

www.gambit.no

Geelmuyden.Kiese

GK-logo

Geelmuyden.Kiese er Skandinavias største partnereide selskap innen strategisk kommunikasjonsrådgivning. Vi er ikke opptatt av kommunikasjon i seg, men av den endring kommunikasjonen skaper. Vi kaller det å flytte makt. Kundene våre er offentlige og private virksomheter, og de jobber i snitt med oss i 8 år.

Vi har 120 rådgivere som vet at bedre informasjon gir bedre beslutninger, gir bedre samfunn. Sammen utvikler vi kommunikasjonsstrategier, kreative konsepter, kampanjer, regisserer endringsprosesser, skaper dramaturgi, og implementerer handlingsplaner. Våre erfarne rådgivere jobber med alt fra krisehåndtering, finansiell kommunikasjon, intern kommunikasjon, medietrening og samfunnskontakt, til integrerte kampanjer, merkevarebygging, lanseringer, holdningskampanjer, ekspresstjenester og digital kommunikasjon.

Geelmuyden.Kiese ble etablert i Norge i 1989, og har kontorer i Oslo, København og Stockholm. Via vår internasjonale samarbeidspartner Ketchum.Pleon har vi nettverk i mer enn 40 land.

www.geelmuyden-kiese.no/

Hodejegerne Møllerstad Christiansen AS

Hodejegerne

Hodejegerne er et rekrutteringsselskap med spesialkompetanse innenfor kommunikasjon, media, kultur, generell ledelse og offentlig forvaltning. Vi bistår med søk, utvelgelse og kvalitetssikring i våre kunders ansettelsesprosesser. Våre konsulenter har solid formell utdanning og yrkeserfaring fra stillinger innenfor kommunikasjon og media.

www.hodejegerne.no

InterMedium AS

Intermedium

InterMedium, mediehusenes eget overvåkingsbyrå, leverer et komplett sett tjenester knyttet til medie- og markedsovervåking samt medieanalyse. Etter hvert som markedskonkurransen blir tøffere og mediebildet avgjørende, blir også kunnskap om egen medieprofil viktigere. De som klarer å påvirke mediebildet i samsvar med egne mål og strategier, har større mulighet for å lykkes.

www.intermedium.no

Involve!

involve!PR

Involve!PR består av dyktige rådgivere med arbeidserfaring innen PR og markedsføring fra inn- og utland. Vi er del av et fullservice byrå med kreative hoder innen PR, reklame og design. Vi er også med i det nordiske PR-nettverket - Nordic PR Partners - med byråer i Stockholm, København, Helsinki og Oslo. Vi tror på å skape kommunikasjon med budskap som engasjerer og involverer. Det er den enkle grunnen til at vi har tatt navnet Involve! Du finner oss på Skøyen i Oslo.

www.involve.no

Mannheimer AS

Mannheimer_Logo

Mannheimer er et uavhengig kommunikasjonsbyrå med et stort nettverk i næringslivet på Vestlandet.

Mannheimer leverer strategi og råd, innhold og kurs. Vi tilbyr deg å leie oss inn som en ekstern kommunikasjonsavdeling.
Inngangen vår til kommunikasjon er brukervennlig og praktisk. Vi gjør det kompliserte enkelt – og snakker et språk som er lett å forstå.
Mannheimer er et nøye sammensatt lag av kommunikasjonsrådgivere, tekstforfattere og journalister. Byrået ble startet av Lene Bergmann og Synnøve Vindheim Svardal. Vi har base i Bergen og kunder i hele landet.

Følg oss på Facebook

www.mannheimer.no/

Mediabemanning

MB_logo_PMS172

Vi har siden 2001 vært best på rekruttering av ledere og fagfolk innen reklame, markedsføring og kommunikasjon. Våre kunder er markeds- og kommunikasjonsavdelinger, byråer og mediehus.

Vi er et møtested for flinke folk og gode arbeidsgivere er opptatt av å se ditt potensial og din kompetanse for å finne ut hvor du passer inn som menneske og fagperson.

www.mediabemanning.no

Medievikar

Medievikarlogo2010

- Spesialister på bemanning i mediebransjen

Medievikar er et bemanningsbyrå rettet mot bedrifter i mediebransjen og andre medierelaterte virksomheter. Våre kunder er aviser, forlag, reklame- og designbyråer, uke- og fagpresse, grafiske produksjonsbedrifter, samt virksomheter med inhouse markeds- og kommunikasjonsavdeling.

Vi tilbyr personell med spesialkompetanse på alle nivåer innenfor grafisk design og medieproduksjon, for trykte og digitale medier.

www.medievikar.no

NTB

NTB

Planlegg, få oversikt og nå ut med ditt budskap

Ønsker du de viktigste nyhetene innenfor ditt arbeidsområde, direkte når de skjer? Ønsker du kalender med oversikt over viktige planlagte hendelser i Norge?
Se hva NTBs redaksjon planlegger å dekke de neste dagene.
Vil du ha NTBinfo - det beste arbeidsverktøyet for å håndtere din presseinformasjon og distribuere pressemeldinger?
Skrivekurs?
Direktesendinger og opptak av dine arrangementer?
Bildebasen scanpix.no med 80 millioner bilder, videoer og grafikker?

NTB har verktøyene som hjelper deg!

www.ntb.no/pressemeldinger/infopakken/

Nucleus

Nucleus_logo

Hos Nucleus får grundige kommunikasjonsstrategier og sprø ideer like stor plass rundt bordet. Det må til om vi skal skape stolte øyeblikk for deg.

Vi vet at riktig kommunikasjon skaper resultater. Vi vet også at hva som er riktig varierer fra kunde til kunde, fra oppdrag til oppdrag. Strategiene, virkemidlene, mediemiksen og kanalvalgene varierer med oppdragene. Sammen med våre kunder definerer vi mål, målgrupper og rammer for oppdragene. Deretter følger vi den strategien som vi mener gir kunden best effekt.

God kommunikasjon krever mot, stå-på-vilje og evne til å tenke nytt og annerledes. Vi rekrutterer bredt, fra statsvitere til markedsførere, for å gi flest mulige innfallsvinkler til oppdragene.

www.nucleus.no

Nye og Kloke Hoder

Nye-og-kloke-hoder

Vi i Nye og Kloke Hoder er dedikerte rådgivere innen rekruttering, kommunikasjon og organisasjon/endring.

www.nyeogklokehoder.no

PR-operatørene

pr-o logo

Pr-operatørene utvikler og tilrettelegger historier som andre har lyst til å viderefomidle - journalister, bloggere og opinionsledere i det som utgjør det vi kaller fortjente, egne og delte kanaler - med gjennomslagskraft og en form for troverdighet som betalte flater (annonseplass) ikke kan by på. Vi mobiliserer de fortjente, egne og delte kanalene til å formidle de gode historiene våre oppdragsgivere ønsker å dele.

www.pr-o.no

Qross Kurssenter AS

qross-kurssenter

Qross Kurssenter er Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter. Kurs i en rekke Adobe-programmer som Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat, Dreamweaver, Animate CC, Muse, Premiere Pro, After Effects, Lightroom, Captivate, LiveCycle, FrameMaker m.m.

En rekke kurs også innen MailChimp, WordPress, HTML5, CSS3, Microsoft Office, Visio, Project, Prezi, Keynote, Sketchup, videoredigering, grafisk produksjon, foto m.m. Sertifiserte instruktører som faglig og pedagogisk er godkjent av Adobe.

https://www.qross.no/

Retriever AS

Retriever-logo

Retriever er Nordens ledende leverandør av medieovervåking, medieanalyse og mediearkiv. Hos oss får du full oversikt over redaksjonelle og sosiale medier. Med kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg og København leverer vi komplette løsninger nordisk og internasjonalt. Vårt nordiske analysemiljø tilbyr verdifull innsikt i mediebildet, med markedets høyeste kompetanse på området. Vårt unike mediearkiv gir mulighet for redaksjonelle dypdykk; Retriever Norges ATEKST er det eneste i sitt slag i Norge, med eksklusivt historisk materiale fra Norges aviser gjennom en årrekke.

Kontakt oss for en prat om din virksomhets mediehverdag.

www.retriever.no

Webcast.no

Webcast

Webcast.no er næringslivets kommunikasjonspartner på film for web. I løpet av 12 år har vi blitt det ledende bilde- og filmproduksjonsmiljøet for digital kommunikasjon.

Våre kunder er ledende norske og utenlandske bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomheter. Vi har et bredt spekter av produksjoner og tilpasser oss etter behovet til kunden. Webcast.no har lang erfaring med alt fra store livesendinger til korte statements på web og følger opp prosjektet i alle ledd fra ide til ferdig produkt.

www.webcast.no

WergelandApenes

wask-logo

Hos WergelandApenes møter du rådgivere som holder i hele verdikjeden, fra tanke til handling. Vi ønsker å være er en sparringspartner som lytter aktivt, bidrar til gode beslutninger og som skaper effekt gjennom operative leveranser.

Vi tror sterkt på kommunikasjon som virkemiddel for å nå politiske, strategiske, økonomiske og operative mål. Vår filosofi er at hver oppgave er unik og løses best løses gjennom solid innsikt, bred kommunikasjonsfaglig kompetanse, stort engasjement og målrettet kreativitet.

Vårt vannmerke er bred kommunikasjonsfaglig erfaring og senioritet. Gjennom vårt nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører finner vi det beste teamet for å løse kommunikasjonsutfordringene. Virksomhetsforståelse og gjennomføringskraft gjør oss til rådgivere som er strategiske i det operative arbeidet.

www.wask.no