Omdømmekonferansen 2017

Hvordan jobber dere med omdømme? Sett av formiddagen tirsdag 13. juni til Omdømmekonferansen i regi av Kommunikasjonsforeningen Trøndelag og Næringsforeningen! Foruten fire aktuelle innledere som spiller opp til kommunikasjonsfaglig diskusjon og inspirasjon, får vi en helt spesiell lunsj – inkludert foredrag om veien til Lyon – signert årets sølvvinner i Bocuse d'Or, Christopher W. Davidsen!

09.00-09.10 Velkommen v/Lars Fuglevaag, styreleder Kommunikasjonsforeningen Trøndelag

09.10-09.40 Olav Bolland, professor og instituttleder ved Institutt for energi og prosessteknikk NTNU

Bolland

Teknologer i samfunnsdebatten
Bolland har bl.a. i perioden 2003-2005 vært en del av FNs klimapanel, som mottok Nobels fredspris i 2007. Han var hovedforfatter for klimapanelets spesialrapport på karbonfangst og -lagring. På Omdømmekonferansen 2017 skal han snakke om sine erfaringer med å stå i samfunnsdebatten og i media som fagekspert, og reflektere over hva det betyr på kontroversielle tema som energi og klimadebatt.

09.40-10.10 Gro Bogen Nilsen, partner First House / styreleder Kommunikasjonsforeningen

bogen nilsen

Bogen Nilsen ble sist i april valgt til ny styreleder i Kommunikasjonsforeningen sentralt. Hun vil presentere seg for lokallaget og fortelle om hvilke strategier/visjoner Kommunikasjonsforeningen skal styre etter i den neste toårsperioden.

10.10-10.30 Kaffe/frukt

10.30-11.00 Kristin Sætevik, kommunikasjonsdirektør Finn.no

Kristin Sætevik 290

Omdømme – en jobb for hele organisasjonen
Finn.no gikk nylig helt til topps på omdømmeanalysen RepTrak, for andre år på rad. Sætevik skal fortelle om hvordan Finn.no jobber med sitt omdømme.

11.00-11.30 Innleder annonseres snarlig

11.45-13.00 Christopher Davidsen, konsernkokk og Bocuse d'Or sølvmedaljør

CWD

Veien til sølvet
Lunsj på Caya med foredrag av Christopher W. Davidsen, den for tiden kanskje fremste ambassadøren for Norges gode internasjonale omdømme som matnasjon. I vinter kom han på andreplass i verdens aller mest prestisjetunge matkonkurranse, til enorm mediedekning. Davidsen skal lage mat for oss som avslutning på Omdømmekonferansen. Maten er fra menyen som sendte ham til Bocuse d’Or, basert på lokale råvarer, samt passende drikke. I tillegg skal han etter maten fortelle om sine forberedelser til og opplevelser rundt denne konkurransen som både er den sterkeste merkevaren innen matfaget, som samtidig har bidratt vesentlig til Norges ry som matnasjon i eliteklasse.

Deltageravgift inkluderer både seminaret og mat/drikke. Medlemmer av Næringsforeningen, Kommunikasjonsforeningen og Trondheim Markedsforening får redusert pris. NB: Begrenset antall plasser.

Meld deg på her

Dato: 13.06.2017, kl. 09.00-13.00Påmeldingsfrist:08.06.2017Sted:Nova kinosenterPris:Kr. 950,- for medlemmer. Kr. 1400,- for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Trøndelag