Kommunikasjonsforeningen Trøndelags julebord!

Torsdag 7. desember ønsker vi igjen velkommen til den årlige sosiale samlingen for medlemmer i Kommunikasjonsforeningens lokallag i Trøndelag.

Julebord

Foto: Luis Llerena.

Festlighetene starter på Kunsthall Trondheim i Søndre gate kl. 18:00. Der vil vi få en velkomstdrink og bli litt kjent, før kurator Carl Martin Faurby viser rundt i den spennende utstillingen Et Nytt Vi. Han vil også si noen ord om kunstformidling og kommunikasjon. Kl. 19:30 spaserer vi ned til Havfruen, som tradisjonen tro disker opp med byens beste lutefisk med tilhørende herligheter. Ønsker du annen mat enn lutefisk eller har noen allergier, se menyen her, og gi beskjed i påmeldingsskjemaet.

Julebordet er delvis subsidiert av lokallaget, men det er en egenandel på 300 kroner.

Dato: 07.12.2017, kl. 18.00Påmeldingsfrist:01.12.2017Sted:Kunsthall Trondheim og HavfruenPris:Kr 300. Arrangementet er kun for medlemmerTilknyttet lokallag:Trøndelag