Enkel og effektiv produksjon av video

Video er en av de viktigste megatrendene innen kommunikasjon og markedsføring akkurat nå. Når Facebooks strategi er Video First så er det fordi video er den beste måten å få fram det du ønsker å si. Dette praktiske kurset gjør deg i stand til å selv planlegge og gjennomføre produksjon av enkle og effektive videoer kun ved bruk av smarttelefonen din.

Målgruppe:

Jobber du med kommunikasjon eller markedsføring og ønsker å lage bedre videoer selv? Kanskje til Facebooksiden? Eller kanskje du ønsker å filme et foredrag, møte eller intervju og dele det på intranettet eller selskapets egne sosiale nettverk? Da er dette kurset for deg.

Sentrale emner:

• Lær hvorfor video er så viktig akkurat nå. Hvordan vil trendene påvirke dine muligheter til å nå ut.
  • Lær å tenke videokommunikasjon. Hvorfor lager du video, hva vil du oppnå, og andre ting som er viktig å tenke på før du begynner.
  • Lær hvordan du jobber med lys, lyd, billedkomposisjon og grunnleggende oppbygging av en historie. Du får jobbe i gruppe hvor dere skal planlegge, ta opp og redigere deres egen video, med opplæring og støtte fra eksperter innen video og kommunikasjon.

Du trenger:

• Ta med egen smarttelefon eller tablet med ekstra powerbank/strømtilkobling. Husk å oppdatere operativsystemet til siste versjon og rydd diskplass på forhånd. Video tar mye plass.
  • Installér videoredigeringsprogrammet Videoshop (tilgjengelig for Android, iOS og Windows - pris varierer avhengig av operativsystem)
  • Ta gjerne med ekstern mikrofon og/eller ekstern lydopptaker
  • Kommunikasjonsforeningen stiller med et lite stativ til smarttelefon.

Om kursholderne

Jøran

Jøran Wærdahl
Filmregissør, produsent og partner i Klipp og Lim. Jøran har 25 års erfaring og har holdt mange kurs, foredrag og masterclasses innen filmproduksjon. Jøran samarbeider også med Den Kulturelle Skolesekken om å gjennomføre videokurs for skolene.

Torstein

Torstein Langeland
Daglig leder i Klipp og Lim. Torstein har bakgrunn fra digital markedsføring, salg og ledelse og er en erfaren foredrag- workshop- og kursholder. Han er tett på trender innen video og hvordan video passer inn i bedriftens kommunikasjonsstrategi.

Dato: 30.08.2017 - 31.08.2017, kl. 09.00-16.00Sted:Otium Sanserom, Kongens gate 85, TrondheimPris:kr 6 500 for medlemmer, kr 8 000 for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Trøndelag