Kommunikasjon i store prosjekter

De fleste av oss har en arbeidshverdag med både små og store prosjekter. Men, noen har en jobb som stort sett dreier seg om ett gigantisk prosjekt. Fellesnevneren for ulike prosjekter er at de ofte bringer med seg utfordringer. Spørsmålet er bare hvordan de best kan løses.

31. mai inviterer vi deg til å bli med på frokostmøte til Statens Vegvesen, hvor du blant annet får høre om Bypakken på Nordjæren - med bommer, penger og et nytt kollektivsystem. Bypakken som i sin tid ble født i politisk uenighet og med stor folkelig motstand. Hvordan kommuniserer man Bussveien til en befolkning som helst vil fortsette å kjøre med bil?

Vegard Thise, prosjektleder for planlegging av Bussveien i Statens vegvesen, tar oss gjennom denne delen.

Du får også presentert et helt annet prosjekt - Nordic Edge, som for mange oppleves som en ny teknologisk vindretning når regionen ellers opplever tett oljerelatert motvind. Hvordan har det vært å kommunisere budskap som går motsatt vei av utviklingen?

Herbjørn Tjelltveit, leder av Nordic Edge gir oss svaret på dette og mye annet.

Program:

08.15 - Vi ønsker velkommen

08.20 – Kommunikasjon knyttet til Bypakken/bussveien
09.00 – Spørsmål

09.10 – Pause

09.20 – Kommunikasjon knyttet til Nordic Edge
09.40 – Spørsmål

09.50 – Vel hjem

Servering: Frokost og kaffe fra den nye kantinen til Statens Vegvesen.

Vi håper å se deg der!

Dato: 31.05.2017, kl. 07.45Sted:Statens vegvesen, Bergelandsgaten 30 (nybygget)Pris:Arrangementet er gratis for medlemmer. Kr. 200,- for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Rogaland