Alle snakker om digitalisering – men hva handler det egentlig om?

Få gode råd og tips i dette frokostmøtet om hvordan rigge organisasjonen og skape gode kundeopplevelser i en kommuniktørs nye hverdag.

Kommunikasjonsrollen er i kraftig endring. Alle vet at digitalisering er viktig og kommet for å bli, men hva handler det egentlig om? Hvor digitalt moden er din bedrift? Hvordan påvirke ledelsen i riktig retning for å ta de riktige strategiske beslutningene for selskapets vei videre? Hvordan skal man rigge organisasjonen og rollene for den nye hverdagen? Og, hva betyr alle de «fancy» begrepene CMS, CTA, IA, UX? Hvordan kan jeg forstå brukerne mine for å skape gode brukeropplevelser?

Irene Grastveit jobber som rådgiver med ledelse, kultur og endring for både enkeltindivid, team og hele organisasjoner i selskapet Mind Up i Stavanger. Hun har 20 års erfaring fra akademia, et stort nettverk og faglig bredde. Med sin interesse for og erfaring fra ulike bransjer og selskaper, vil Irene vil ta et overordnet perspektiv på vår digitale virkelighet – som kommunikatør og ansatt – samt forankring og påvirkning av ledelsen for å sikre at selskapet går i riktig retning.

Deretter vil Anders Almås, som jobber med brukeropplevelser i SKAGEN Fondene, gi en innføring i de viktigste «digitale begrepene» med brukeren i sentrum. Han har tidligere jobbet med innovasjon, UX (user experience), big data og markedsføring for digitale flater i Kolumbus, Melvær og co og Peanuts. Han er også en av gründerne og ansvarlig for brukeropplevelsen på den årlige ølfestivalen «What’s brewing» i Stavanger. – Det handler om å forstå brukerne sine, fra pensjonister til studenter. Av og til kan telefon være best. Ikke alt trenger å være fancy, sier Anders.

Praktisk informasjon: Inngang Petroleumstilsynet, registrering i resepsjonen. Det er begrenset parkering så det anbefales å bruke kollektivtransport.

Velkommen!

Dato: 14.11.2017, kl. 07.45-09.30Påmeldingsfrist:12.11.2017Sted:Oljedirektoratet, Professor Olav Hanssens vei 10, 4021 StavangerPris:Arrangementet er gratis for medlemmer. Kr 350,- for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Rogaland