Bli med på julebord i ny drakt!

Velkommen til ny og oppdatert versjon av Kommunikasjonsforeningens eget julebord!

Julemiddag

Vi forflytter oss ut av City Bistro, til Matmagasinets nye lokaler i Stavanger (Hermetikken).

Treff gamle kjente og nye fjes

Fortvil ikke, vi vil fortsatt holde opprettholde tradisjonen med megajulegris til vinneren av den årlige quiz’en! Vi håper at dette kan bli en fin anledning til å bli kjent med nye kommunikatører, og pleie kontakten med kjente relasjoner.

Foreningen har i år subsidiert julebordet kraftig. For kun kr 250 får du både velkomstdrink, tapas, dessert og quiz - med mulighet for å vinne superpremien.

Det er «første mann til mølla»-prinsippet som gjelder. Begrenset antall plasser.

Vi gleder oss til å se deg på Matmagasinet i Stavanger (Hermetikken)!

Dato: 23.11.2017, kl. 19.00Sted:Matmagasinet i Stavanger (Hermetikken)Pris:Kr 250,- inkludert velkomstdrikk og dessert. Arrangementet er kun for medlemmerTilknyttet lokallag:Rogaland