Årsmøte og foredrag av Tina Jørgensen-forfatter Erlend Frafjord

Søndag 24. september 2000 ble 20 år gamle Tina Jørgensen meldt savnet i Stavanger. Hun ble funnet drept i en kum ved Bore kirke en måned senere. Saken er aldri blitt oppklart. Det var utgangspunktet for boken «Da Tina ble drept», skrevet av Stavanger-forfatter Erlend Frafjord (45). Den kritikerroste kriminaldokumentaren ble utgitt i høst - og nå kommer altså forfatteren til årsmøtet vårt i Kommunikasjonsforeningen.

medieomtale

Vi gjør unna årsmøtet og en matbit fra 19.00-20.00, før det blir aktuell bokprat den siste timen. Den siste delen er også åpen for ikke-medlemmer.

Frafjord vil fortelle om hvordan han jobber med å fortelle lange historier ut fra omfattende kildemateriale, hvilke teknikker som kan brukes for å holde på leseren gjennom en hel bok - ikke minst hvordan han jobbet bevisst med en lanseringsstrategi som resulterte i hele tre innslag på Dagsrevyen, førstesideoppslag i VG, Dagbladet og Aftenbladet. Det vil også være rom for å stille spørsmål etterpå.

erlendfrafjord

Frafjord har 20-års erfaring som nyhets- og gravejournalist fra Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Magasinet Plot.

For de som vil lese boken før årsmøtet, kan den bestilles her. Det vil også bli anledning til å kjøpe boken på årsmøtet og betale med Vipps.

Agenda for årsmøte

1. Konstituering

• Godkjenning av innkallingen
  • Valg av ordstyrer
  • Valg av referent og to personer til å undertegne protokollen

2. Årsberetning og regnskap

3. Aktivitetsplan for kommende år

4. Innkomne forslag

5. Valg

• Valgkomiteen presenterer sin innstilling til nytt styre. Styreleder og to styremedlemmer tar ikke gjenvalg.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, skal sendes rogaland@kommunikasjon.no senest to uker før årsmøtet, det vil si innen 4. januar. Saksdokumenter vil bli sendt ut en uke før årsmøtet.

Stemmerett på årsmøtet har medlemmer av Norsk kommunikasjonsforening som har betalt medlemskontingent.

Velkommen!

Dato: 18.01.2018, kl. 19.00-21.00Sted:Clarion Hotel Energy, Ishockeyveien 2, 4021 Stavanger Pris:Arrangementet er gratis. Årsmøtet er kun for medlemmer, siste del er åpent for alleTilknyttet lokallag:Rogaland