FULLT: Teknologi til nytte?

Hvordan brukte NTB roboter for å dekke valget og hvordan bruker IKEA utvidet virkelighet for å hjelpe deg med innredningen?

Den 26. oktober kl 08.00-10.00 inviterer vi til teknologimøte hos Kommunikasjonsforeningen.

NTBs nyhetsutvikler Magnus Aabech kommer for å fortelle om bruk av robotteknologi i produksjon av innhold - hvordan trene opp en robot til å skrive et godt og variert språk.

Her blir du testet – hva er skrevet av en robot og hva er skrevet av et menneske?

Magnus Aabech er nyhetsutvikler i NTB. I 2016 lanserte NTB landets mest avanserte robotjournalist som dekker norske fotballkamper.

I høst utviklet NTB en valgrobot som bidro under dekningen av stortingsvalget.

Aabech er opptatt av hvordan automatisering kan bidra til å produsere innhold på en ny og spennende måte.

Møtet finner sted i Kommunikasjonsforeningens nye lokaler i Brugata 19. Det blir rundstykker, kaffe og te fra kl 08.00. Vi har begrenset med plasser, så her gjelder å det å melde seg på raskt.

Dato: 26.10.2017, kl. 08.00-10.00Sted:Brugata 19, Kommunikasjonsforeningens lokalerPris:Arrangementet er gratis og kun for medlemmer. Hvis du ikke møter vil du bli belastet 200 kronerTilknyttet lokallag:Oslo-Akershus