Seminar om måling og evaluering med Jim Macnamara

Kommunikasjonsforeningen inviterer sine medlemmer til gratis frokostseminar med professor Jim Macnamara mandag 14. november. På seminaret vil han blant annet redegjøre for den siste utviklingen innen evaluering av kommunikasjonsarbeid, samt gi eksempler på «beste praksis».

Jim Speaking Summit 2015c Photo Association for Measurement and Evaluation of Communication (AMEC)

Foto: AMEC

Macnamara har nylig gjennomført en toårig studie på organisasjoners evne til å lytte. I dag jobber han med flere departementer i Storbritannia for å forbedre deres måte å lytte og evaluere på.

På frokostseminaret 14. november vil Macnamara:

• presentere de nyeste rammeverkene, modellene og standardene for måling og evaluering av kommunikasjonsarbeid
  • legge frem eksempler på prisvinnende evalueringsprosjekter
  • presentere funnene fra sin siste forskning om organisasjoners evne til å lytte

Det vil også legges til rette for spørsmål og diskusjon i etterkant av foredraget.

Jim Macnamara er professor i offentlig kommunikasjon ved University of Technology i Sydney og styreleder for Academic Advisory Group i AMEC, International Association for Measurement and Evaluation of Communication. I 2015 var han med på revideringen av AMECs Barcelonaprinsipper, en mal for planlegging og måling av kommunikasjon. Macnamara var også en av arkitektene bak AMECs nye Intergrated Evaluation Framework, som ble lansert i juni i år.

Seminaret vil bli strømmet med pålogging for medlemmer av Kommunikasjonsforeningen. Du trenger ikke melde deg på for å strømme seminaret. Påloggingsdetaljer sendes alle medlemmer i forkant.

Dato: 14.11.2016, kl. 08.30-10.30, kaffe og rundstykker fra kl. 08.00Sted:Høyres hus, Stortingsgata 20. Ordførersalen 6. etgPris:Arrangementet er gratis og kun for medlemmer