Hvem vinner valget?

Vi står foran et spennende valg. Får Erna fortsette eller tar Jonas over? Det vet vi det meste om den 11. september. Den 20. september vil vi oppsummere hvem som kommuniserte best og hvordan det ble kommunisert i valgkampen.

Hvem hadde de beste nettsidene, hvem var tydeligst i sosiale medier og er det noen debattriks å plukke opp?

For å oppsummere har vi fått med oss Trine Eilertsen, politisk redaktør i Aftenposten, Ketil Raknes, studieleder i PR og samfunnspåvirkning ved Høyskolen Kristiania, Therese Manus i Kommunikasjonsforeningen og Anja Schönhaug i Netlife research. De to sistnevnte sitter i Kampanjes valgpanel.

Møtet finner sted i Kommunikasjonsforeningens nye lokaler i Brugata 19. Det blir rundstykker, kaffe og te fra kl 08.00. Paneldiskusjonen starter kl 08.30. Vi har begrenset med plasser, så her gjelder å det å melde seg på raskt.

Dato: 20.09.2017, kl. 08.00-10.00Sted:Kommunikasjonsforeningens lokaler, Brugata 19Pris:Arrangementet er gratis og kun for medlemmer. Hvis du ikke møter vil du bli belastet 200 kronerTilknyttet lokallag:Oslo-Akershus