Fullt: Kommunikasjonsbransjen er i endring - hva slags kompetanse trenger vi fremover?

Fullt: Kommunikasjonsbransjen er i endring - hva slags kompetanse trenger vi fremover?

Er du nyutdannet og vil inn i kommunikasjonsbransjen? Har du jobbet en stund, men har fortsatt lyst til å jobbe i kommunikasjonsbransjen om ti år? Eller er du leder og er usikker på hva slags kompetanse du skal se etter når du skal rekruttere? Da bør du komme på frokostmøte 10. april for å høre hva morgendagens jobbmarked krever og ønsker.

Vi starter med en innledning av førsteamanuensis Tale Skjølsvik fra OsloMet - storbyuniversitetet. Deretter får vi raske refleksjoner fra daglig leder i Trigger Bente Kvam Kristoffersen, Kommunikasjonssjef i Utenriksdepartementet, Frode Andersen, rekrutterer Marie Nord fra Hammer & Hanborg, Line Oddekalv, kommunikasjonssjef i Elkjøp og Kommunikasjons- og markedsdirektør for Røde Kors, Øistein Mjærum.

Etter programmet blir det muligheter for å snakke med innlederne.

Oppgi gjerne arbeidssted/studiested i kommentarfeltet (medlemmer kan se bort ifra dette).

Følg med for oppdateringer!

Dato: 10.04.2018, kl. 08.00. Programmet starter kl 08.30 og varer ca. en timeSted:Kulturhuset, Youngs gt. 6, 0181 OsloPris:Arrangementet er gratis for medlemmer og studenter. Kr 300,- for ikke-medlemmer. Hvis du ikke møter vil du bli belastet kr 200,-Tilknyttet lokallag:Oslo-Akershus
+ Del

Kurs og seminarer

Flere kurs