Driti ut - tabbene kommunikasjonsfolk må ta æren for

Alle har gjort det - gitt et dårlig profesjonelt råd, gjennomført en mislykket kampanje, undervurdert publikum eller rett og slett glemt noe veldig, veldig viktig. Vi har driti oss ut på jobb, men kanskje ikke snakket så høyt om det i lunsjen etterpå.

Eirik Bergersen_

Foto: Lars Myhren Holand.

På årets sommerfest i Kommunikasjonsforeningen skal vi le av vår egen rolle og sette tabbene i sentrum. Noen tøffe sjeler deler sine tabber (det er ikke for sent å være med om du vil dele en tabbe, gi oss beskjed!).

Til å lose oss gjennom kvelden kommer Eirik Bergesen, tidligere kommunikasjonsrådgiver i UD og Burson-Marsteller og nå: satiriker. Eirik står bak nettsiden Opplysningskontoret og satireshowet All Makt på Teaterkjelleren, og kommer til å gi oss et underholdende og gjenkjennelig skråblikk på bransjen. Det blir gøy!

Vi serverer tapas-buffet og litt å drikke, akkompagnert av smooth sommermusikk.

Vi gleder oss til å se deg!

Varm sommerhilsen
Kommunikasjonsforeningen Oslo/Akershus

Dato: 08.06.2017, kl. 16.00. Programmet begynner 16.30Sted:Sosialen, Møllergata 13Pris:Kr. 290,- for medlemmer. Kr. 390,- for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Oslo-Akershus