#KOMNORD2017 – Troverdighet, krise og falske nyheter

Hvordan spiller utviklingen i teknologi og informasjonsdeling inn på vår troverdighet? Er du forberedt på en eventuell krise hvis du opplever falske nyheter?

FB_komnord_nordnorge_2017

Den 22. november er årets fagdag #KOMNORD2017 – Troverdighet, krise og falske nyheter. Vi tilbyr også kurs i krisekommunikasjon 23. november. Melder du deg på begge dagene, får du kr 500 i rabatt på fagdagen.

Fullstendig program slippes straks, men i mellomtiden kan du glede deg til:

• Faktisk helt sant: Ansvarlig redaktør for Faktisk.no, Kristoffer Egeberg kommer for å fortelle om starten på arbeidet med faktasjekk av samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet i Norge.
  • Er ikke all denne skrytingen av Nord-Norge et godt eksempel på fake news? Vi spør – og Roger Ingebrigtsen, daglig leder i Agenda Nord-Norge, svarer.
  • Etikk og kommunikasjon i en verden av falske nyheter av styreleder i Norsk kommunikasjonsforening Gro Borgen Nilsen.
  • Nordnorsk kommunikasjonspris vil også bli delt ut i løpet av dagen.
  • Fagdagens siste del inneholder et besøk på Bådin bryggeri hvor vi får smake på øl, men viktigst: Vi får høre hvordan Bådin ble en suksess og kommunikasjonsarbeidet som ligger i bunn. Deretter rusler vi til en av de største restaurantetableringene i Bodø de siste årene, nemlig Hundholmen Brygghus og Gastropub på Hundholmen plass i sentrum av Bodø.

Middag kl. 20.00 er inkludert i prisen, og vi håper flest mulig blir med! Dersom middag ikke skulle være aktuelt for deg, kan du få et fradrag på kr 600 hvis du melder fra i merknadsfeltet ved påmelding.

Programmet oppdateres fortløpende. Følg også med på vårt arrangement på Facebook.

Målgruppe:

• Kommunikasjonsrådgivere og ledere i offentlig og privat virksomhet.

Pris:

• Medlemmer: kr 3 000 (kr 3 500 etter 15. oktober)
  • Student: kr 1 600 (kr 2 100 etter 15. oktober)
  • Ikke-medlem: kr 4 600 (kr 5 100 etter 15. oktober)

Få faglig påfyll, bygg nettverk, ha det hyggelig sammen med kolleger i faget:

KOMNORD2017

Foto: Jan Fredrik Frantzen