Årsmøte i Kommunikasjonsforeningen lokallag Nord-Norge

Medlemmer i Kommunikasjonsforeningen lokallag Nord-Norge er velkommen til årsmøte i Tromsø den 14. februar 2018.

Saker/forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt til lokallaget senest 29. januar 2018.

Forslag sendes på e-post: nord-norge@kommunikasjon.no.

Program

11.00 Velkommen til årsmøtets faglige del – vi spiser lett lunsj under innleggene.

11.05-11.35 Kommunikasjonsbyrå i nord – erfaringsdeling fra Reddi

Kommunikasjonsbyrået Reddi fra Tromsø har spesialisert seg på digital markedsføring og kommunikasjon. På få år har de opparbeidet seg bred erfaring og en stadig voksende kundebase. På årsmøtet vil Liv Inger Resvoll og Mali Arnstad fra Reddi dele erfaringer om hvordan det er å jobbe i et kommunikasjonsbyrå med kundebase hovedsakelig i nord. Hvordan er markedet for kommunikasjonstjenester? Hvordan er det å komme inn i ulike organisasjoner som innleid kommunikasjonsekspert?

11.35-12.00 Fem fototips alle kommunikatører må kunne

Stig Brøndbo gir deg en fem praktiske og nyttige fototips du garantert får bruk for i jobben som kommunikatør. Stig Brøndbo er en erfaren fotograf med flere år bak seg i avisa Nordlys. I dag jobber han som kommunikasjonsrådgiver på UiT Norges arktiske universitet.

Kaffepause og tid til prat

12.30-14.00 Årsmøtet

a. Konstituering av årsmøtet

b. Årsberetning og regnskap