Ingen kommende arrangement

Arkiv for tidligere arrangementer

Nyheter fra Møre og Romsdal

Foto Mariell Midtbø Bøyum_241016_83

- Kom deg ut i felten når det stormer

Det sto både kommunikasjonsfolk og journalister, næringslivstopper og professorer på scenen under Høstseminaret i Ålesund forrige uke. Her får du noen av høydepunktene fra foredragene.

Flere nyheter

Lokale arrangement

Hvordan nå ut til publikum med viktige historier i informasjonsmylderet? Hordaland-Sogn og Fjordane02.10.2017
Kunstig intelligensAgder27.10.2017
#KOMNORD2017 – Troverdighet, krise og falske nyheter22.11.2017

Ingen kurs er publisert.

Kursarkiv

Møre og Romsdal

Lokallaget i Møre og Romsdal favner om byene Ålesund, Molde og Kristiansund, samt distriktene rundt. Regionen vår kjennetegnes av møbelindustri og det store maritime miljøet, og mange av våre medlemmer kommer fra denne bransjen. Men vi har også kraftselskaper, helseforetak, renovasjonsselskap, byråer, kommuner og høgskoler representerte i medlemsbasen vår, samt mange flere både i offentlig og privat virksomhet. Hovedvekten av våre aktiviteter foregår i Ålesund, men legger også arrangementer til de andre byene og sentrale tettsteder som Ulsteinvik og Volda. Lokallaget drar nytte av det velrenommerte informasjonsmiljøet på Høgskolen i Volda, hvor det også er et aktivt studentlag. I våre arrangementer legger vi vekt på at det skal være både faglig påfyll og litt sosialt. Typiske arrangementer er bedriftsbesøk, foredrag eller fagdag med sosial sammenkomst etterpå. Regionen vår er ikke større enn at man fort får oversikt over hvem som er i samme bransje, og sammenkomstene i regi av lokallaget er en glimrende anledning til å knytte kontakter.

• Linda-Grimstad_BW

Linda Rafteseth Grimstad