VR og AR - fremtidens virkemiddel for kommunikatører?

Hva bør du vite og hvilke muligheter finnes i dag

VR og AR - fremtidens virkemiddel for kommunikatører?

VR, AR, Mixed Reality – uttrykk som beskriver en teknologi som allerede har tatt oss med storm, og som uten tvil stadig vil få større betydning. Men hvilke muligheter ligger egentlig i denne teknologien? Er det kun spillselskapene og underholdningsbransjen som vil tjene på den, eller vil de fleste selskaper og organisasjoner kunne utnytte mulighetene den åpner for?

Erik Hanstad og Havard Roste

Kommunikasjonsforeningen Innlandet inviterer alle medlemmer og andre nysgjerrige i regionen til frokostseminar om Virtual Reality og ny teknologi. Vi vil gjennom dyktige foredragsholdere vise cases og eksempler på hvordan teknologien brukes både til markedsføring, internkommunikasjon, kunnskapsoverføring og opplæring, og holdningsskapende kampanjearbeid. I tillegg vil det bli mulig å prøve ut teknologien i EON Reality sitt eget showroom etter arrangementet. Vi håper vi ser deg til to inspirerende og engasjerende timer!

Foredragsholdere:

Catharina Bøhler er daglig leder i spill- og teknologiselskapet Sarepta Studio som har tilholdssted på Hamar. For tiden er de i prosess med utvikling av et VR-spill som har til hensikt å skape oppmerksomhet og bevissthet rundt det stadig økende problemet med forurensing av havområdene. Catharina vil fortelle litt om mulighetene som VR gir omkring kampanjer og arbeid som har som formål å påvirke og endre folks holdninger.

Are Søby Vindfallet er daglig leder og gründer i Making View AS. Making View er en av pionérene innen VR og 360-graders foto og video her til lands, og har jobbet med mange store merkevarer som for eksempel Redbull. Are presenterer en case hvor Making View har bistått Hurtigruta med å levere VR-opplevelser til bruk innen internopplæring og kommunikasjon, så vel som i ekstern markedskommunikasjon.

Knut Henrik Aas er CEO i EON Reality Norway AS. Selskapet har nylig etablert seg med Norges-kontor i Innlandet takket være et unikt samarbeid mellom det offentlige, privat næringsliv og akademia. EON Reality er en av verdenslederne innen bruk av VR og AR innen kunnskapsoverføring og følger utviklingen på området tett. Knut vil fortelle oss mer om noen overordnede trender innen VR/AR og si noe om hva slags kompetanse som dermed vil bli viktig for oss som kommunikatører fremover.

Dato: 20.09.2017, kl. 09.00-11.00. Registrering, enkel frokost og mingling fra klokken 08.00Sted:Terningen Arena Elverum, Hamarvegen 112, 2411 Elverum. Auditorium 2 - inngang: hovedinngangPris:Arrangementet er gratis og åpent for alleTilknyttet lokallag:Innlandet