Hvordan løfter vi Innlandet? Bli god på lobbyvirksomhet!

Hvordan løfter vi Innlandet? Bli god på lobbyvirksomhet!

Hvordan kan vi bidra til å løfte Innlandet? Hvordan jobber vi med lobbyvirksomhet og myndighetskontakt? Får du dine saker på dagsorden, og gjennomslag hos de som tar beslutninger? Møt kollegaer, og lær mer om lobbyvirksomhet.

Kommunikasjonsforeningen i Innlandet inviterer til medlemsmøte 23.mars 09.00 på fylkeshuset i Oppland, Lillehammer.

Temaet denne gang er myndighetskontakt og påvirkningsarbeid.

Program:

  • 09.00 - 10.00 - Hvordan jobbe med påvirknings- og myndighetskontakt ved rådgiver i Geelmuyden Kiese, Karen Skjånes
  • 10.00 - 10.45 - Innlegg ved Gjermund Løyning: leder NHOs arbeid innenfor politisk påvirkning i NHO
  • 10.45 - 11.15 - Kommer senere
Karen Skjånes

Karen Skjånes
Hun har i over 25 år arbeidet med politikk, kommunikasjon, organisasjonsutvikling og management consulting, og arbeider i GK særlig med samfunns- og myndighetskontakt som krever analyseferdigheter og kommunikasjonsevner. Karen har vært informasjonssjef og leder for politisk avdeling i Høyres Hovedorganisasjon under Bondevik II-regjeringen og hadde ansvar for partiets ekstern- og interninformasjon.

Hun har også vært byrådssekretær for næring og byutvikling i Oslo og fylkessekretær/daglig leder i Akershus Høyre. Karen kom til GK 2016 fra stillingen som seniorkonsulent i rådgivningsfirmaet Varde Hartmark.

Gjermund Løyning
Leder NHOs arbeid innenfor politisk påvirkning i NHO. Gjermund har vært politisk rådgiver for kirke- og kulturminister Valgerd Svarstad Haugland, og gruppesekretær for Oslo KrFs bystyregruppe. Løyning har hatt en rekke politiske verv i KrFU siden 1993 og har vært nestleder der.

Dato: 23.03.2018, kl. 09.00Sted:Fylkeshuset i Oppland, LillehammerPris:Arrangementet er gratis for medlemmer. Kr 350,- for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Innlandet
+ Del

Kurs og seminarer

Flere kurs