Fagdag

Velkommen til fagdag og juleavslutning.

09.45 Registrering og mingling

10.15 Med kirketårnprinsippet til Oslo Børs - Kommunikasjon i omskiftelige tider

Siv Stenseth

SpareBank 1 Østlandet har gått fra å være en regionbank for Hedmark til å bli den fjerde største sparebanken i Norge og det eneste børsnoterte selskapet i fylket. Banken har gjennomgått store endringer både organisatorisk, i fht bemanning og teknologi. Kommunikasjon har spilt en viktig rolle. Siv Stenseth, konserndirektør kommunikasjon, vil dele noen kommunikasjonsfaglige erfaringer og resultater.

11.15 Når kommunen forteller historien selv

Lars Arntzen

Som den første kommunen i landet bygger Drammen nå opp en redaksjon innenfor kommuneorganisasjonen. Lars Arntzen kommer til å snakke om hvordan Drammen kommune tenker og hva hva man bør være bevisst på når kommunen forteller historien selv.

12.00 Pause

12.15 Dialog med avisredaktører

Debatt

Står journalistikken for fall? Innlandets avisredaktører om stadig flere inhouse redaksjoner bestående av kommunikasjonsrådgivere. Stine Skrutvold Skjæret som dialogleder. Panel: Thor Sørum Johansen (Glåmdalen), Tom Martin Hartviksen (Østlendingen), Carsten Bleness (HA), Erik Sønstelie (OA).

13.00 Enkel lunsjservering

13.45 Innlandets urbane hjerte

Tonje Bertini
Kjetil-Wold_

Hamars nye visjon ble utviklet i vår og danner grunnlaget for arbeidet med ny kommuneplan for 2018-2030. Tonje Kristiansen Bertini, kommunikasjonsrådgiver i Hamar kommune, forteller om arbeidet med å utforme ny visjon, sammen med Kjetil Wold i kommunikasjonshuset ANTI, som bisto Hamar kommune i prosessen.

14.30 Kommunikasjonstrender for 2017-2018

15.15 AVSLUTNING

16.00 Juleavslutning Victoriahaven

Dato: 22.11.2017, kl. 09.45Sted:Høgskolen Innlandet, campus Hamar, auditorium 3. Juleavslutning: kl. 16.00 på VictoriahavenPris:350kr for medlemmer, 900 kr for ikke-medlemmer. Juleavslutningen er kun for medlemmer – 200 kr per personTilknyttet lokallag:Innlandet