Kommende aktivitet   02.10.2017

Hvordan nå ut til publikum med viktige historier i informasjonsmylderet? Mandag 2. oktober er dagen å merke seg for filminteresserte kommunikatører. Da blir det helaften på Cinemateket og Sardinen USF med film, spennende seminar og litt smått å bite i.

Nasjonalt dokumentarseminar 2017

Cinemateket/Røkeriet USF

Arkiv for tidligere arrangementer

Ingen kurs er publisert.

Kursarkiv

Nyheter fra Hordaland-Sogn og Fjordane

I PANELET: Fra venstre: Gisle Johanson i Odfjell, Sissel Rinde i Statoil og Andreas Helgesen i FMC Technologies i samtale med NRKs Halvor Folgerø.

Hvordan kommunisere nedbemanning?

Det var tema da de tre oljeaktørene Statoil, FMC Technologies og Odfjell Drilling delte sine erfaringer på Kommunikasjonsforeningens fagdag i Bergen.