Kommende aktivitet   30.01.2018

Fullt: GDPR kommer og tar deg - er du forberedt? Vi har hørt om den nye personvernforordningen i lang tid, men er vi klare for reglene som trer i kraft i mai 2018? Hva er egentlig GDPR, hvor omfattende er det, hva gjør andre bedrifter og hva kan bli konsekvensene av å ikke være godt nok forberedt? Kommunikasjonsfolk må også forholde seg til personvern, så derfor inviterer Kommunikasjonsforeningen Hordaland og Sogn og Fjordane til frokostmøte om temaet tirsdag 30. januar. Vi samles hos advokatkontoret Harris i Bergen sentrum for en liten matbit før Frende Forsikring, Miles og nevnte Harris holder hvert sitt innlegg om temaet.

GDPR kommer og tar deg - er du forberedt?

Hos Advokatfirmaet Harris, Dreggsalmenningen 10/12 (samme inngang som Rema 1000. Det er parkering i garasjen under SAS-hotellet for dem som ikke kommer med kollektivtransport eller til fots)
Arrangementet er åpent og gratis for medlemmer. Det er kun 30 plasser, så her er det bare å være rask

Kommende aktivitet   22.02.2018

Fagdagen 2018: Det stormer!Gjør deg klar for årets Fagdag, som i år tar et dypdykk inn i utfordringer rundt kommunikasjon. Hvordan nå frem med et vanskelig tema til et ungt publikum og hva vi kan lære av “kidsa”? Hvordan balansere budskap som ligger i grenselandet mellom folkeopplysning og reklame? Her presenteres et utvalg av årets foredragsholdere, spikret for deg som jobber og brenner for kommunikasjonsfaget.

Fagdagen-2018

Scandic Ørnen, Lars Hilles gate 18
1000,- for medlemmer. 2000,- for ikke-medlemmer. Deltakeravgiften inkluderer lunsj og pausebevertning

Arkiv for tidligere arrangementer

Ingen kurs er publisert.

Kursarkiv

Nyheter fra Hordaland-Sogn og Fjordane

I PANELET: Fra venstre: Gisle Johanson i Odfjell, Sissel Rinde i Statoil og Andreas Helgesen i FMC Technologies i samtale med NRKs Halvor Folgerø.

Hvordan kommunisere nedbemanning?

Det var tema da de tre oljeaktørene Statoil, FMC Technologies og Odfjell Drilling delte sine erfaringer på Kommunikasjonsforeningens fagdag i Bergen.