Streaming video - Enkelt og greit

Lag gode og proffe video-sendinger på nett. Video på nett får ti til femten ganger mer respons enn tilsvarende innlegg med bare tekst og bilde. Derfor bør alle kommunikatører vurdere å bruke video i sitt arbeid. Dette kurset lærer deg hvordan du bør gjøre det, steg for steg. Uten at det blir for komplisert eller sprenger alle budsjetter.

På kurset viser vi hvordan kommunikatører lager gode sendinger på nett - både innholdsmessig og teknisk. Fra det enkleste enkle, til det litt mer avanserte.

På kurset Streaming video - Enkelt og greit lærer du som kommunikasjonsmedarbeider hvordan du kan utnytte denne spennende teknologien. For å gjøre en bedre jobb, og få et faglig forsprang. Morsomt er det også! Mange ønsker å gjøre opptak av sendingene og kanskje redigere dem litt før de legges ut på nettet. På kurset brukes verktøy og utstyr som de fleste har og kjenner fra før (mobil, pc/mac, webcam o.l.) eller som kan lastes ned gratis eller kjøpes for en rimelig penge.

Kursholder

Kurset holdes av Roy Hovdan. Hovdan har bakgrunn som redaktør, programleder, administrerende direktør, reporter og journalist i kringkasting og presse. Han har bl.a. arbeidet for NRK, P4, Drammens Tidende, TV Norge, Aller-konsernet, Norges Automobilforbund og TV3.

Les mer om og finn frem til Papirbredden her

Dato: 31.10.2017, kl. 09.00-16.00Sted:Drammen, Papirbredden Pris:Medlemmer: kr 1690, ikke-medlemmer: kr 2190. Begrenset antall plasserTilknyttet lokallag:Buskerud-Vestfold-Telemark