Årsmøte 2018 og workshop

Velkommen til årsmøte i Kommunikasjonsforeningen for Buskerud-Vestfold-Telemark 1. februar 2018.

Hvordan annonsere effektivt i sosiale medier

Workshopen vil vare fra kl. 15.00-18.00.

Hvem: Målgruppa for kurset er for kommunikatører i avdelinger der det er få som jobber med kommunikasjon, og man skal kunne mestre litt av alt.

Hva: Kurset er en kombinasjon av forelesning og workshop. Kurslederne vil gi oss en innføring i hvordan vi annonserer mest effektivt i sosiale medier knyttet til igangsetting, målgrupper, kanalvalg, måling av resultater etc.

Kursholdere er Jørgen Gundersen og Jonas Lillevold fra Allegro.
Allegro er byrået med Vestfolds største kreative og digitale miljø – stedet der kommunikasjon møter teknologi!
Allegro har mange spesialister med på laget og har mål om å være ledende innenfor følgende områder: Markedsstrategier, grafisk design og reklame, nettsteder og –butikker, mobil- og webapplikasjoner, synlighet og trafikkskaping, drift og forvaltning. Allegro har kontorer i Tønsberg og Sandefjord og leverer visuell kommunikasjon og teknologi innenfor områdene rådgivning, design, konseptutvikling og programmering.

Agenda for årsmøtet

1. Godkjenning av innkallingen

2. Valg av ordstyrer

3. Valg av referent og to personer til å undertegne protokollen

4. Årsberetning og økonomioversikt

5. Innkomne forslag

6. Valg

7. Avslutning

Saker/forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt til lokallaget senest to uker før årsmøtet, det vil si innen 18. januar. Saksdokumenter vil bli sendt ut en uke før årsmøtet.

Dato: 01.02.2018, Workshop kl. 15.00-18.00. Årsmøtet starter kl. 18.00Sted:Bydelshuset, TønsbergPris:Workshopen er gratis for medlemmer. Kr. 200,- for ikke-medlemmer. Årsmøtet er kun for medlemmerTilknyttet lokallag:Buskerud-Vestfold-Telemark