Ingen kommende arrangement

Nyheter fra Buskerud-Vestfold-Telemark

Illustrasjonsfoto- facebook

Lokallagets facebookgruppe

Gruppe for alle som er medlem av Kommunikasjonsforeningen for Buskerud, Vestfold og Telemark og som jobber med eller er interessert i informasjons- eller kommunikasjonsfaget.

Flere nyheter

Lokale arrangement

Hvordan nå ut til publikum med viktige historier i informasjonsmylderet? Hordaland-Sogn og Fjordane02.10.2017
Kunstig intelligensAgder27.10.2017
#KOMNORD2017 – Troverdighet, krise og falske nyheter22.11.2017

Buskerud-Vestfold-Telemark

Kommunikasjonsforeningens lokallag i Buskerud, Vestfold og Telemark har over 200 medlemmer som i det daglige jobber som kommunikatører i offentlig eller privat sektor. Styrets oppgave er å gi medlemmene mulighet til å treffes med jevne mellomrom for å utveksle erfaringer, bygge nettverk og samtidig få faglig input gjennom foredrag, presentasjoner, seminarer og diskusjoner som medlemmene opplever som relevante i sin arbeidshverdag.