Slik kommuniserer Norges viktigste møteplass

Arendalsuka er på rekordtid blitt Norges viktigste møteplass, gjennom å samle nasjonalt organisasjonsliv, næringsliv, politikere og media i Arendal midt i august.

Arendalsuka

Hvordan har Arendaluka klart å bygge en slik posisjon? Tone Skindlo Taraldsen redegjør for kommunikasjonsarbeidet knyttet til arrangementet og gir innsikt i hvordan vi som kommunikatører best gjør bruk av denne arenaen?

Kart til Eureka kompetansesenter. For kjørende er det enklest å følge skiltning til Barbu, og parkere i Pollen parkeringshus.

Dato: 23.05.2017, kl. 08.30-10.00. Vi begynner med en enkel frokostPåmeldingsfrist:19.05.2017Sted:Eureka kompetansesenter, Kystveien 2b, 4841 ArendalPris:Arrangementet er gratis for medlemmer. Kr. 250,- for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Agder