Kunstig intelligens

Kunstig intelligens gjennomsyrer antagelig allerede din hverdag, kanskje uten at du vet det. Fremskrittene både i forskningen og den praktiske bruken av kunstig intelligens skjer i et så raskt tempo at det er vanskelig å spå om fremtiden - selv kort tid fremover.

Morten Goodwin fra UiAs senter for forskning på kunstig intelligens, CAIR, ber oss se for oss en verden uten en datamaskin på kontoret ditt, eller uten Internett i lomma. Han mener det veldig snart vil være like rart å se tilbake på en hverdag uten kunstig intelligens.

Kunstig intelligens er allerede i bruk i helsevesenet, rettsvesenet, regnskapsbransjen og også i kommunikasjonsbransjen. Visste du at kunstig intelligens allerede lager små filmer?

Dato: 27.10.2017, kl. 08.30 - 10.00 Sted:Universitetet i Agder Campus Grimstad (rom kommer senere)Pris:Gratis for medlemmer, kr 250,- for ikke-medlemmerTilknyttet lokallag:Agder