Personvern + årsmøte

Begynner du å få panikk for GDPR? Vet du ikke engang hva det er? Da er det på tide! Den nye personvernforordningen GDPR trer i kraft fra mai 2018. Det spiller også inn på kommunikasjonsyrket.

Vi inviterer til frokostmøte med highlights om GDPR (General Data Protection Regulation) for kommunikatører.

Program:

08.30 – 08.45 Årsmøte for Kommunikasjonsforeningen Østfold
08.45 – 09.45 Jurist Camilla Schie-Veslum fra Infotjenester snakker generelt om GDPR (personvern i arbeidsforhold).

Linn Vold fra marketing i Infotjenester snakker om jobben de har gjort og gjør for å møte kravene. Dette innebærer arbeid med nettsider. Lister til nyhetsbrev, samtykke og markedsføring.

Agenda årsmøte 2018

1. Konstituering
a. Godkjenning av innkallingen
b. Valg av ordstyrer
c. Valg av referent og to personer til å undertegne protokollen
2. Årsberetning og økonomioversikt
3. Innkomne forslag
4. Valg

Saker/forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt til lokallaget ostfold@kommunikasjon.no senest to uker før årsmøtet, det vil si innen 31. januar 2018. Saksdokumenter vil bli sendt ut en uke før årsmøtet.

Dato: 14.02.2018, kl. 08.30-09.45Sted:Infotjenester, Kalnesveien 5, GrålumPris:Medlemsmøte er gratis for medlemmer, kr 200,- for ikke-medlemmer. Årsmøtet er kun for medlemmerTilknyttet lokallag:Østfold