Ærlig talt – en kommunikatørs usensurerte bekjennelser

Torsdag 8. juni er det samling for medlemmene i Østfold. Vi gjentar suksessen fra ifjor og inviterer til: Ærlig talt – en kommunikatørs usensurerte bekjennelser.

Kommunikasjonsforeningen Østfold ønsker å legge til rette for at alle 74 medlemmer blir bedre kjent med hverandre, og at det skal være en lav terskel for å dele med hverandre og dermed også lære av andres tabber og suksesser.

Samlingen arrangeres kun for medlemmer. Alle foredragsholderne er medlemmer. Hver foredragsholder får 5-10 minutter til å holde sin presentasjon.

PROGRAM KOMMER

Programmet varer i 1 til 1 ½ time. Deretter blir det rikelig med tid til servering og mingling. Gratis mat og drikke til maten.

Har du lyst til å holde et innlegg, er du velkommen til å ta kontakt med en av medlemmene i styret.

Dato: 08.06.2017, kl. 15.00-18.00Sted:Cafe Magenta, Toldbodgaten 105, Gamle FredrikstadPris:Arrangementet er gratis og kun for medlemmerTilknyttet lokallag:Østfold