Ærlig talt – en kommunikatørs usensurerte bekjennelser

Torsdag 8. juni er det samling for medlemmene i Østfold. Vi gjentar suksessen fra ifjor og inviterer til: Ærlig talt – en kommunikatørs usensurerte bekjennelser.

Kommunikasjonsforeningen Østfold ønsker å legge til rette for at alle 79 medlemmer blir bedre kjent med hverandre, og at det skal være en lav terskel for å dele med hverandre og dermed også lære av andres tabber og suksesser.

Samlingen arrangeres kun for medlemmer. Alle foredragsholderne er medlemmer. Hver foredragsholder får 5-10 minutter til å holde sin presentasjon.

• Hvordan grave opp gågata i et år uten å få kjeft.
    Henrik Diskerud Meyer, Halden kommune
  • Gjør døren høy og terskelen lav - kommunikasjonsfaglige utfordringer ved rebranding, restrukturering og markedstilpasning på en og samme tid.
    Anne-Cathrine Sandø, Kiwa Inspecta
  • Kulturopprøret – oppturer og nedturer for en nyansatt kommunikasjonsleder
    Agnes Sirland, Østfold kulturutvikling

• Å arrangere et pressetreff for el-søppelbil uten strøm og uten lader
    Morten Nilsen
    , Sarpsborg kommune

• Pressepool er ikke et basseng…..
    Karianne Hjørnevik Ne
    s, Borg biskedømmeråd

Disse holder også innlegg (titler kommer)

• Hege Bongard, Fredrikstad næringsforening
  • Roy Freddy Andresen, Østfold fylkeskommune

Programmet varer i ca 2 timer. Deretter blir det rikelig med tid til servering og mingling. Vi avslutter med en kahoot. Gratis mat og drikke til maten.

Dato: 08.06.2017, kl. 15.00-18.00Sted:Cafe Magenta, Toldbodgaten 105, Gamle FredrikstadPris:Arrangementet er gratis og kun for medlemmerTilknyttet lokallag:Østfold