Kommende aktivitet   30.11.2017

Internkommunikasjon – de siste trendeneHar du en haug med ubrukte intranettsider du gjerne skulle ryddet i, men føler at oppgaven er uoverkommelig? Er du kanskje i gang med å lage et nytt intranett? Nå finnes det mange ulike løsninger for internkommunikasjon: apper, blogger, arbeidsrom, responsive nettsider og sosiale nettverk. På dette seminaret får du både kickstart til god internkommunikasjon og tips om ulike verktøy!

House of foundation, Henrik Gerners gate 12, Moss
Gratis for medlemmer. Kr 750,- for ikke-medlemmer

Arkiv for tidligere arrangementer

Ingen kurs er publisert.

Kursarkiv

Nyheter fra Østfold

Kommunikasjonssjef Bjørn Hødal (i midten) og rådgiverne Mads Opsahl og Anne Grete Melkerud hadde noen hektiske dager da Sykehuset Østfold ble flyttet og samlokalisert på Kalnes. Foto: Vibeke Weibell Eliassen.

Høyteknologisk flytteprosess

Et virtuelt sykehus basert på bygningstegninger, resulterte i tre spill som ble tatt i bruk da Sykehuset Østfold skulle koordinere flyttingen av ansatte og pasienter.