AnnonserePublisert 5. mars 2010, endret 7. juni 2017

Målrettet annonsering

Ønsker du å treffe en spisset målgruppe? Kommunikasjonsforeningens kanaler når ut til fagfolk i kommunikasjonsstillinger i både organisasjoner, offentlig sektor og private virksomheter.

kaimyhre.com_DSC0173
Forside Kommunikasjon 5 2015

Stillingsannonse
Ønsker du å rekruttere personer innenfor kommunikasjon, PR eller media? Kommunikasjon.no besøkes av fagfolk fra hele Norge. I tillegg til å være synlig på våre nettsider blir din stillingsannonse sendt ut til våre 4000 medlemmer og 2000 andre som abonnerer på våre nyhetsbrev. Vi deler også stillingsannonsene i sosiale medier.

Oppføring i bransjeguide
Bransjeguiden på kommunikasjon.no er et oppslagsverk over norsk kommunikasjonsbransje. Vi gir en oversikt over PR-byråer, medieovervåkere, rekrutteringsselskaper og designbyråer. Med en oppføring i bransjeguiden profilerer du din bedrift med logo, kort omtale av bedriften og lenke til deres nettside.

Annonse i fagbladet Kommunikasjon - medieplan
Er din målgruppe kjøpere og brukere av publiseringsverktøy, medieovervåkning, trykkeritjenester, designtjenester eller PR- og kommunikasjonsrådgivning? Da er fagbladet Kommunikasjon den beste kanalen. Bladet sendes til alle våre 4000 medlemmer fem ganger årlig. Våre lesere inkluderer kommunikasjonsledere over hele landet med ansvar for innkjøp av et bredt spekter av tjenester.