Stillingsbeskrivelse

KBN

Senior kommunikasjonsrådgiver med samfunnsengasjement

Vi ser etter en positiv og samfunnsengasjert kommunikasjonsrådgiver som kan være med på å videreutvikle oss i vår eksterne kommunikasjon.

Vi ser etter deg som kan bidra til økt forståelse for hvordan vår virksomhet opererer fra innlån i et globalt kapitalmarked til realisering av viktige velferdsinvesteringer i kommunal sektor. Du skriver godt og har god strategisk og analytisk forståelse. Hovedoppgavene vil bestå av kommunikasjonsfaglig rådgivning, utvikle stoff og artikler i samarbeid med ulike avdelinger for publisering i relevante kanaler.

Stillingen inngår i avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt, som består av kommunikasjonsdirektøren og tre rådgivere. Avdelingen har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon og arbeider blant annet med medie- og samfunnskontakt, samfunnsansvarsrapport, publisering i digitale kanaler, nyhetsmagasin, års- og kvartalsrapporter, pressemeldinger, tilrettelegging av konferanser og markedsaktiviteter samt grafisk formgivning.

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå med spesialisering innen økonomi, kommunikasjon eller journalistikk
  • Solid journalistisk erfaring og/eller erfaring som kommunikasjonsrådgiver
  • Klart og godt skriftlig språk
  • Erfaring med innholdsproduksjon for digitale medier
  • Evner å formidle komplekse sammenhenger på en lettfattelig måte

Kommunalbanken skal medvirke til en bærekraftig samfunnsutvikling og langsiktig verdiskaping gjennom ansvarlig forretningsdrift som ivaretar miljø, etikk og sosiale forhold. Vår ambisjon er å bidra til et grønt skifte i kommunal sektor.Kommunalbanken er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Kommunalbanken foretar gjennom en ekstern partner bakgrunnssjekk av prioriterte kandidater for å verifisere riktighet av CV og tilgjengelig kandidatinformasjon.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknaden sendes elektronisk innen søknadsfristen 31. mars 2017.

For nærmere informasjon, kontakt med kommunikasjonsdirektør Tor Ole Steinsland, mobil: 982 47 016, epost: tost@kommunalbanken.no

+ Del

Se flere ledige stillinger