Stillingsbeskrivelse

Standard Norge

Standard Norge er en privat og uavhengig medlemsorganisasjon med 70 ansatte. Vi utvikler og har enerett på å utgi Norsk Standard og ivaretar norske interesser i internasjonalt standardiseringsarbeid i ISO og CEN. Medlemskapet i Standard Norge er åpent for bedrifter, organisasjoner, myndigheter og andre. Vi holder til i nye lokaler på Lilleaker i Oslo. Les mer på www.standard.no

Digital redaktør

Er du vårt nye kreative netthode? Standard Norge har økende oppdragsmengde og oppmerksomhet. Nå søker vi en dyktig og engasjert digital redaktør som kan bidra i kommunikasjonsarbeidet. Du har relevant høyere kommunikasjonsfaglig utdanning, god kompetanse innenfor digital kommunikasjon og journalistisk teft.

Rett person er meget skrivefør og mestrer både foto og video. Du evner å omforme til dels komplisert innhold til leseverdige tekster både på nettsider og i sosiale medier.

Du er nytenkende, kreativ og initiativrik og samarbeider godt med kolleger i ulike fagmiljøer. Stillingen gir store muligheter for faglig utvikling.

I Standard Norge jobber vi med landets dyktigste fagfolk, og vi lager standarder innenfor områder som klima og miljø, bygg, petroleum, energi, fiskeri og havbruk, sikkerhet, helse og IT. Det betyr at vi er med på å forme hverdagen til folk flest.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Daglig redaksjonelt ansvar for www.standard.no og våre kanaler i sosiale medier
  • Skrive og publisere saker og oppmuntre organisasjonen til å bidra med innhold
  • Bilde- og videoredigering
  • Sørge for høy kvalitet på innhold og holde nettsidene levende
  • Lede webredaksjonen
  • Måle digital trafikk og konverteringer og ta grep for forbedringer
  • Ta ansvaret for videre utvikling i digitale kanaler og være rådgiver for organisasjonen
  • Andre kommunikasjonsoppgaver etter behov

Vi kan tilby deg et spennende, tverrfaglig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid. Vi holder til i moderne lokaler sentralt beliggende på Lilleaker i Oslo. Les mer om jobb hos oss.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med kommunikasjonssjef Marit Sæter på tlf. 970 27 956 eller personalsjef Tone B. Koranda på e-post tbk@standard.no Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Gå inn på www.hodejegerne.no for å registrere søknad innen 5. mai.

+ Del

Se flere ledige stillinger