Fagdag: Rollen som kommunikasjonsrådgiver

Påmeldingen er åpnet! Kommunikasjonsforeningen Hordaland-Sogn og Fjordane inviterer til fagdag om rollen som kommunikasjonsrådgiver. Sett av torsdag 23. februar for muligheten til å bli en bedre rådgiver og kommunikatør – og til å utvide det kommunikasjonsfaglige nettverket ditt! En solid lunsj i koselige omgivelser med godt selskap følger som vanlig med. Meld deg på allerede i dag; av erfaring vet vi at fagdagen fort blir fullbooket.

Vi fokuserer i år på rollen som kommunikasjonsrådgiver, med særlig trykk på ordet «rådgiver». Hvordan gjør du deg selv relevant som kommunikasjonsrådgiver?

Hvordan får du gjennomslag? Hvordan kan du gjøre en reell forskjell med din rådgivning? Og hva er egentlig god kommunikasjonsrådgivning?

Vi lover deg et sterkt felt av foredragsholdere, som vi presenterer i dagene og ukene som kommer. Følg med på nyhetsbrevet og på Facebook-siden vår!

Vi gleder oss til å se deg på Ørnen 23. februar.

Programmet for dagen finner du her

Finn2

Fagdagens konferansier er klar! Finn Tokvam skal lose oss trygt gjennom dagen. Du kjenner han gjerne fra NRK hvor han har øst av sin kunnskap og sitt gode humør gjennom mange år. Finn er humorist, kåsør, programleder, journalist, forfatter, tekstforfatter og artist. Han jobber i spennet fra journalistikk til ren under holdning - gjerne samtidig - og nettopp derfor har vi booket han til Fagdagen.

Utdrag fra programmet

Jeanne Tjomsland er HR- og kommunikasjonsdirektør i Fjordkraft.

Jeanne-Tjomsland

Forventningene er mange. Tjomsland skal snakke om hvordan Fjordkrafts strategi- og løfteprosess hjelper henne til å jobbe med de riktige.

Skjelbred

Trond Albert Skjelbred er partner i NOR PR. Han skal snakke om rådgiverrollen basert på boken Hvordan lykkes som konsulent?, som han fikk Konsulentprisen for i 2014.

Skjelbred blir intervjuet av Espen Gamlund, som er filosof ved UiB. Gamlund fikk Det humanistiske fakultets formidlingspris i 2015.

Elin_Styve

Elin Folgerø Styve er kommunikasjonsdirektør ved Høgskulen på Vestlandet, Campus Bergen.

Hun holder foredraget "Tålmod, toleranse og forfengelighet på prøve – internrådgjeving er den usynlige jobben som ikkje gir kred i medierapporten".

Eivind_Hansen_portrett

Eivind Hansen er administrerende direktør i Helse Bergen, Haukeland universitetssjukehus.

Han skal snakke om viktigheten av god kommunikasjon, både internt og eksternt, for en stor og kompleks organisasjon, sett fra toppleders perspektiv. Hva forventer han av sine kommunikasjonsrådgivere? Og hva er god kommunikasjonsrådgivning for han?

Hans Olav Otterlei er partner i Zynk. Han holder foredraget "Fra verdsatt ekspert til betrodd rådgiver".

Hans-Olav

Hva kreves av fremtidens kommunikasjonsmedarbeider? Hvilken kompetanse blir viktig for å få respekt og innflytelse? Hva er nøkkelen til å få tillit hos virksomhetens ledelse? Han vil blant annet snakke om hva toppledelsen forventer av kommunikasjonsfunksjonen, hvordan denne kan få økt innflytelse over virksomhetens strategi og forretningsmessige beslutninger, og om hva som kreves for å ta rollen som toppsjefens mest betrodde rådgiver.

Tormod-Sandstø

Tormod Sandstø – informasjonssjef i Telenor.

Fra NorgesGruppen til SAS og Telenor: Hvordan være rådgiver i et stort, markedsledende selskap? Å være stor eller størst gir masse av muligheter - og ikke minst har man gode forutsetninger for å sette noen fotavtrykk gjennom kommunikasjonsarbeidet man gjør. Men størrelse har også noe å si for hva man kanskje ikke bør gjøre, og ikke minst følger det både forventninger og krav fra omgivelsene om man er blant de største (og eldste, ofte) i klassen. Det påvirker også rollen som kommunikasjonsrådgiver i slike selskaper.

Dato: 23.02.2017, kl. 09.00-16.00Påmeldingsfrist:15.02.2017Sted:Scandic Ørnen, Lars Hilles gate 18Pris:1000,- for medlemmer. 2000,- for ikke-medlemmer. Deltakeravgiften inkluderer lunsj og pausebevertningTilknyttet lokallag:Hordaland-Sogn og Fjordane