AnnonserePublisert 5. mars 2010, endret 9. desember 2016

Målrettet annonsering

Ønsker du å treffe en spisset målgruppe? Kommunikasjonsforeningens kanaler når ut til fagfolk i kommunikasjonsstillinger i både organisasjoner, offentlig sektor og private virksomheter.

kaimyhre.com_DSC0173
Forside Kommunikasjon 5 2015

Stillingsannonse
Ønsker du å rekruttere personer innenfor kommunikasjon, PR eller media? Kommunikasjon.no besøkes av fagfolk fra hele Norge. I tillegg til å være synlig på våre nettsider blir din stillingsannonse sendt ut til våre 4000 medlemmer og 2000 andre som abonnerer på våre nyhetsbrev. Vi deler også stillingsannonsene i våre kanaler i sosiale medier.

Oppføring i bransjeguide
Bransjeguiden på kommunikasjon.no er et oppslagsverk over norsk kommunikasjonsbransje. Vi gir en oversikt over landets PR-byråer, medieovervåkere, rekrutteringsselskaper og publiseringsbyråer. Med en oppføring i bransjeguiden profilerer du din bedrift med logo, kort omtale av bedriften og lenke til bedriftens nettside.

Annonse i fagbladet Kommunikasjon - medieplan
Er din målgruppe kjøpere og brukere av publiseringsverktøy, medieovervåkning, trykkeritjenester, designtjenester eller PR- og kommunikasjonsrådgivning? Da er fagbladet Kommunikasjon den beste kanalen. Bladet sendes til alle våre 4000 medlemmer seks ganger årlig. Våre lesere inkluderer kommunikasjons- og informasjonsledere over hele landet med ansvar for innkjøp av et bredt spekter av tjenester.